tisdag 12 augusti 2014

Vardag igen...


Det är ganska skönt att vardagen infunnit sej igen! 
Det känns verkligen stor skillnad nu när temperaturen också sjunkit betydligt och man kan få lite saker gjorda.

Nu har mina uppdrag börjat för höstsäsongen och jag har suttit och förberett hela förra veckan och det pågår ännu. Skillnaden nu är att jag slipper svettas! Så skönt!

Nu hoppas jag på lite mera regn så att svamparna kan växa till sej i skogen.

Ha en fortsatt skön vecka!

8 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Fin bild, och fint med fjädrarna. Jag skulle ju ha börjat jobba men är sjukskriven, hade miljoner ggr hellre jobbat. Men att det är svalare tackar vi för.
Kramar/AM

Solstrimmor sa...

Igår fick vi mycket regn och jag tänker också... kantareller! Har hittat några tidigare men när jag var i skogen häromdagen för att plocka blåbärsris fanns inte en enda! Det behövs nog åtskilliga skurar!

Jag gillar både vardagen och att det blivit svalare. Nu går det att tänka igen!

Ha en fin dag och lycka till med dina planeringar!

Kramar från Eva-Mari

Mejrams! sa...

Visst är det skönt igen med "vardag". Lika skönt som det är med semester kan jag tycka det är med litet rutiner. Konstigt det där! Nu måste jag kolla runt på båda dina bloggar och se vad som har hänt hos dig. Kram Merja

Margareta sa...

Vacker bild som alltid!
Tänk vad stort värde man sätter på lite svalare väder,när det varit varmt ett tag.livsandarna vaknar till liv igen.
Och hösten är en härlig årstid också.
Nu ska ja vila middag!

Kram Margareta

Monica sa...

Ja, det märks ganska tydligt där jag bor, att semestrarna är slut! Här är ju mycket "sommargäster" och stranden är full av människor varma dagar under sommaren. Nu är det tyst och lugnt igen. Men - var tid har sin charm!
Skönt dock, att det blivit svalare!
Kram, Monica

Ann Kåge sa...

Visst är det lite behagligare nu. Ännu är det ju mycket sommar kvar men man märker att det blivit lite mörkare om kvällarna.Bäst att jag också tar tag i planeringen för hösten som du gjort.
Ha det så gott!
Kram Ann

Vitt hus med svarta knutar sa...

Nja, jag hade nog önskat mig en veckas semester till, just för att vädret blev lite svalare, då kunde jag fått lite gjort. Under semestern när det var så varmt blev det inte mycket uträttat av det jag tänkt göra. För mig ser vardagen helt annorlunda ut mot förut, nytt jobb, nya tider och nya rutiner...jag håller på att skaffa mig en ny vardag;-)
Kram,
Regina

G:a Affären sa...

Att börja jobba igen känns sådär och skönt då att det inte är vrålhett där ute.
Flera regnskurar har dragit förbi och nu kanske kantarellerna vaknar till liv! Och brunnen fylls på, jag har faktiskt varit lite orolig över vattennivån i den då det blivit dusch flera gånger om dagen.

Kramar
Cia