torsdag 14 augusti 2014

Nytillskott och fullmåne


Senaste nytillskottet i inredningsväg är lampan, som jag köpte när jag var i Stockholm senast. Jag har tänkt på den lampan sedan den förekom i ett av Ernsts program för ett par år sedan.
Kanske kommer den att byta plats, men den får stå i köksfönstret så länge...
Jag tycker speciellt mycket om de lite ruffa och grova detaljerna i lampan!
Den fanns på Granit - en butik jag saknar mycket sedan jag flyttade.

Det har inte blivit så mycket inredningstankar under sommaren, jag har haft fullt upp med andra roliga saker, som att hälsa på vänner och att också ha gäster, trädgårdsarbete, mm. En tanke gnager dock i mitt huvud...kanske blir det en tapetvägg till....hm...!

De senaste kvällarna har det varit fullmåne och så mycket Augusti man kan tänka sej, med lite svalare väder och mörkare kvällar.
Här en utsikt från min balkong härom kvällen.
Jag ser fram emot härliga höstdagar!

Ha en fin torsdag!

15 kommentarer:

hemma på Hasselgatan sa...

Den lampan gillar jag också, men inga mer inköp här, tvärtom. Nu är det rensning som gäller!
Ha en fortsatt fin Augusti.
Kram
Agneta

Margareta sa...

Den lampan är verkligen fin. Gillar den mycket.
Nu behövs dessutom snart lite mer extra ljus.
Vacker bild på månen....han lyser också upp minsann.

Kram Margareta

Meta sa...

Den lampan var fin och praktisk att kunna byta plats på saker är en fin idé. Granit är jag ofta till vi har det i stan. Månen är lite spöklik men så vacker. Jag njuter av den från min veranda med.
Ha en fin dag
Kram Meta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fin lampa, perfekt fästanordning, den kan du ha lite överallt. Jag har också börjat fundera på en tapetvägg, hittade en som jag föll för. Dock inte priset.
Kramar/AM

Hajan sa...

Det spås ju en fin Höst enligt
press-nyheter.
Jag älskar hösten, när den är kall och klar.
Tänk så mycket färger det kan bli då.
Ps, lampan var verkligen snygg

Monica sa...

Den lampan gillar jag också! Och "fastsättningen" liknar den man hade på sin skrivbordslampa när jag var ung! Lite nostalgi!
Här är en till, som ser fram emot klara, krispiga höstdagar...
Ha det gott, kram, Monica

Snäckskalsdalen. sa...

Nu har jag tittat ikapp mig. Dels har sommaren kommit emellan och dels har jag så förbenat ont i armen som jag föll på i Norge i maj. Så att sitta vid datorn är tärande. Nu har jag fått reda på att jag förmodligen har lösa benbitar.....ska bara försöka få bort dom nu också! Men det tar väl ett halvår till, det maler sakta i maskineriet ibland, i sjukvården....

Vilken fin lampa! Och Granit har så fina saker, har dom inte webshop också. När jag bodde "vid" Göteborg var jag ofta där och bara stod och söp in allt det fina. Dom har haft så fina julslingor också!

Ja, nu är det lite svalare och vi har äntligen fått regn, men det är fortfarande hyfsat varmt och det tycker jag är skönt.

Löven har fallit av många träd så det är lite höstlikt, faktiskt.

Agneta kram

STENLYCKA sa...

Hej Lisa!
Lampan var jätte snygg. Granit butiken tycker jag också är trevlig men tyvärr ligger vår närmaste i Göteborg.
Ja, hösten kryper allt närmare det känns på kvällarna, det är inte lika inbjudande att sitta ute, blir fort kyligt.
Ha det gott!
Kram Raina

Solstrimmor sa...

När jag nån gång besöker Stockholm så är Granit ett måste. En sån rolig och inspirerande butik med hyggliga priser dessutom! Jättesnygg lampa! Och så ser jag att du fortfarande har liv i din vildpelargon! Min tog slut för år sen!

Ännu är det sommar kvar fastän dagar och kvällar blivit svalare. Nog så skönt efter den extremt varma juli! Nu njuter vi av det som är kvar...

Ha en skön kväll!
Kramar från Eva-Mari

G:a Affären sa...

Vilken tuff och snygg lampa, den passar i alla miljöer tycker jag. Så Ernst har också sett det snygga i den!
Fullmånen ställer ofta till det med sömnen. Jag läste att den här gången var den det närmsta den kan komma jorden. Tror jag det! Inte ens rullgardinen hjälpte.

Ha det bra Lisa!
Kramar
Cia

Mejrams! sa...

Den var fin, enkel och ren samt praktisk. Gillas av mig! Kram Merja

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

HEj Lisa
Nu har jag läst ifatt lite bland dina inlägg. DU har ju varit mycket flitigare med inlägg än vad jag varit. Det går verkligen på sparlåga just nu.
Fräck lampa du hittat, och ja, jag saknar också Granit. Den fanns ju förut i SPiralen huset
Kram
Marie

Ann Kåge sa...

Vilken snygg lampa. Gillar också Granit, alltid snygga produkter till bra pris. Ska börja tänka som du och se fram emot vackra höstdagar. Tusen tack för fin inspiration.
Ha en skön fortsättning på helgen!
Kram Ann

Eleonora sa...

Det var en fin lampa du hittat! Hos mig är det rensning just nu - av möbler. Har lääänge funderat och nu äntligen har jag kommit loss. Annons på Blocket - men sorgligt nog så valde tjejen bort soffan. Mått osv hade jag tydligt angivit i annonsen, - hon kom i en bil (typ Fiat 500) och trodde den skulle gå in i baksätet!! Hon har fördröjt mina avsikter att bli av med möblerna flera dagar! Vad gör man? Bara att kämpa vidare, så nu får jag kontakta alla de som ville ha soffan men först blev nekade då jag "trodde" den var såld.

Annars har jag varit väldigt tyst på både blogg och FB. Värmen klagar jag inte på, men den tog rätt mycket must av mig. Skönt nu när dagarna blivit mer njutbara.

Ha det gott söta vän och kram kram

M/S Design sa...

Mycket snygg lampa!!!!
Kram