torsdag 28 december 2017

Tillbakablick 2017


 JANUARI - vi fick lite snö ändå! På torpet är det vitt och översnöat! Vackert!  FEBRUARI - ljuset börjar komma tillbaka och snart är det dags att plantera om pelargonerna.  MARS - tulpaner och blåbärsris från skogen! Solen i mitt kök!


 APRIL - snödropparna har kommit och i rabatterna syns även krokus. 

 MAJ - äntligen kom syrénerna, men det tog tid i år med minusgrader i mitten av maj.  JUNI - fläderblomssaften avklarad och pionerna blommar!
Jag åker på en förkylning och får ställa in midsommarfirandet! 
Så kan det bli, mitt i sommaren! 


 JULI - jag skördar den första potatisen och den allra godaste! AUGUSTI - mårbackan blommar på torpet och det är torrt i trädgården! SEPTEMBER - en liten utställning som jag medverkar i under Östgötadagarna i början av september.  OKTOBER - äntligen regnar det - rejält och det blir ett svampår utan like! Jag fyller mina korgar och torkar och står i.NOVEMBER - första julmarknaden för i år och Amaryllisen i knopp.DECEMBER - Luciadagen och loppiskronan tänd.Det blir jul även i år! 
Ha ett fint slut på året! 

6 kommentarer:

Monica sa...

Så fint med en årssammanfattning! Jag har, de senaste dagarna, då och då, roat mig med att plocka ut bilder för årets kavalkad! Men det blir inte så modest som din är jag rädd - jag har gjort 42 (!!!) bildcollage... Men det är i stället för att klistra in i fotoalbum som jag gjorde förr! Ingen behöver kolla så noga! 🤭
Året 2017 minns jag som svalt och regnigt. Hela året. Fortfarande.
Men med många fina minnen i alla fall!
Stor nyårskram, Monica

Solstrimmor sa...

Syrener och nypotatis... jag känner både doft och smak! Tänk så fort ett år går egentligen. Snart är vi på rätt sida och redan märks det att ljuset håller på att återvända igen.

Tack för fina kavalkaden och ha det bra under årets sista dagar.
Kramar från Eva-Mari

Meta sa...

När man börjar summera året så har det hänt massor och vädret har varit både bra och dåligt.Det är kul att upptäcka lite saker man glömt. Du har då haft det gott i år.
Hoppas du får ett lika fint år 2018
Ha det så gott på Nyåret.
Kram Meta

House and Garden by Bia sa...

Roligt med tillbaka blickar.
Det är sent när jag tittar in till dig i kväll så jag önskar dig redan nu Ett gott nytt år !! Tänker göra ett inlägg i morgon !
Kram bia

Fröken Grön sa...

Gott nytt år, Lisa! Tack för alla underbara bilder under året som gått!
Kram från Anna-Karin

Margareta sa...

Så många vackra bilder.Det finns mycket att minnas på ett år. En del minns man gärna och så finns det en del som man helst vill glömma. Men så är livet.Upp och ner.
Gott Nytt År!!!!!!!!!!!!
Kram Margareta