torsdag 20 september 2018

Inför hösten


Jag vet inte om hösten har börjat på riktigt ännu, för just nu har vi ju rena sommartemperaturen! Häromdagen var det verkligen riktig sommar igen! Så lagom skönt och härligt! 
Bilden ovan är gammal från en höst när det fanns lite blommor att plocka och pryda med. Så härligt att blanda alla färger!Kärleksörten är väl den enda växt som blommar just nu och jag väntar på höstastrarna, som snart slår ut.Vid min entré har jag pyntat så gott det går, med ljung och lite köpeaster! Diamond frost och en vit pelargon håller sej ännu.Ovanför svävar ett hjärta, med kottar från lärken utanför.

Jag väntar en lugn och skön helg och har planer på gräsklippning på torpet, när det blivit lite svalare.

För övrigt laddar jag inför nästa helg då vi har "Kulturnatt" i staden, och min kör ska medverka  på "Körmaraton", där flera körer avlöser varandra i en ständig ström av körmusik! Det blir härligt!

En skön helg önskar jag er som tittar in.

3 kommentarer:

Monica sa...

Som vanligt fina bilder från din inbjudande entré! Du har verkligen ett konstnärligt sinne! Det är jag riktigt dålig på! Klarar rabatter i trädgården, men är usel på krukor och pynt...
Spännande med körmaraton, där hade man gärna varit!
Kram till dig!
Monica

Meta sa...

Ja minsann nog är det hösten som har gjort sig påmind. Storm ska det bli bäst att hålla i hatten då. Vad roligt det låter med körmaraton. Synd vi är upptagna hade varit kul att få höra er.
Ha det gott i hästen
Kram Meta

Solstrimmor sa...

Nu när träden i "min" park börjar skifta färg och bli sådär rysligt vackra, då är det höst för mig oavsett vad termometern påstår. Men vilka dagar!
Gulligt hjärta, lärkträdet i skogen har jag glömt bort, nu fick jag lust med ett besök.
Fint vid entrén har du som vanligt.

Lycka till vid maratonet!
Kramar från Eva-Mari