fredag 13 december 2013

Lucia

Loppiskronan är tänd och jag njuter av Luciorna på TV:n! 
Gläds åt att jag slipper rusa upp i ottan och vara nervös för att någon försovit sej, att jag glömt något väsentligt! Ja, alla Luciatåg jag har ordnat kan gott räcka för en hel livstid!

Denna krona hittade jag på Myrorna för en billig peng. Den är i smide och jättefin som ljuskrona. Den får ståta på skänken över julen.

Jag önskar er en fin Luciadag!

13 kommentarer:

Solstrimmor sa...

Nu har jag njutit färdigt för den här gången! Luciadagen ser ut att bli en vacker dag här efter nattens stormbyar som Nisse tror är åska, hans värsta... Vi som somnade inte förrän efter halv tre i natt, puh! I dag blir det en tupplur på em så att vi kommer i balans igen!

Ha en fortsatt fin luciadag!
Kramar från Eva-Mari, som tycker mycket om din krona!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Har beundrat din luciakrona förut, tror hela Sverige är dammsugit på såna. Eller så är det jag som har otur.
Ha en mysig lucia
Stor kram
AnnaMaria

Maj sa...

Vackert och vilken bra idé!

Meta sa...

De är fina de där lucia kronorna Håller med visst är det skönt att slippa allt ståhej runt lucia tågen men jag saknar det också.
Ha en fin dag
kram meta

Fröken Grön sa...

Åh den där kronan är så fin! Jag har tänkt på den hela året, ända sedan jag såg den här på din blogg förra året och har letat lite grann på loppisar efter en sådan. Kan konstatera att du absolut gjorde ett riktigt fynd när du hittade din på Myrorna, för de går för massor med pengar på Tradera! Det bidde ingen luciakrona på Solhäll i år heller...

En riktigt fin helg önskar jag dig!
/Anna-Karin

Monica sa...

Så fin den är, din Luciakrona och så ovanligt passande just idag!
Ha en fin Luciadag!
Kram,Monica

tecknartina sa...

Ja du kan ta det med ro kära Lisa, njuta i ditt vackra , ljusa hem, slänga upp fötterna i soffan och ta en påtår...

På en hylla i
dårarnas bibliotek
postillan orörd.

TOMAS TRANSTRÖMER

Kan tänka mig nu att det är en vacker ton över Vikbolandet. Känns nästan overkligt att det faktiskt är ett halvår sedan vi var i dina trakter, tiden snubblar fram i en väldans fart...
Har funderat på om man skulle göra verklighet av tankarna kring ett samarbete framöver...." ÖstgötaDagarna i september...kan det vara något tro...ja vi får grunna....
Ett starkt ljus till dig fr Tina på Ön

Viola sa...

Känns lite konstigt att man inte är inblandad denna dag :-) nu har jag åkt på en dunderförkylning, har du klarat dig....kram och ha en fin helg

Mamma C sa...

Så vacker ljuskrona du hittat på Myrorna.
Kram Mamma C

Chokladvillan 1910 sa...

Ja, jisses det var ett tag sedan ! Så du tampas oxå med en förkylning...jag vill inte gå & lägga mig för att det är så besvärligt ! Så nu kan jag ju surfa runt lite ;)Saknar bloggandet & vet inte riktigt varför det har kommit av sig !? Mycket ljus behövs verkligen nu, tänkte på det när de varnar för höjda elräkningar !
Ooops ! Då får man tänka om. Här lyser det typ överallt ;) Älskar ljusslingor !
Kul att höra av dig & titta in hos dig igen. :D
Må så gott & ta hand om förkylningen !
Kram Anki

Med en doft av lavendel sa...

Åh vilken fin ljuskrona ,den ger verkligen en fin stämning i jul tider.
kram Annika

Eleonora sa...

Fin Lucia du fick. Så även jag, som var på nya Wienerkonditoriet med min "franska" väninna, som kommit hem över julen. Såå fiiint dom hade byggt om där. Testa nästa gång du är i stan´.

Snäckskalsdalen. sa...

För tidigt för mig att titta på Luciorna på tv. Men jag gissar att det är väldigt stämningsfullt och fint. Skönt att slippa ordna Luciatåg, det kan jag gott tänka mig och dina nuvarande körer är inte ute och lussar så dags förstår jag. Skönt.
Den kronan du har är så jättefin!
Agneta kram