Jag bakade egna semlor, små och naggande goda. Receptet hittade jag HÄR.
Idag ska jag ha lunchgäster på soppa och....mera semlor.
Solen tittar fram efter förmiddagens dimmoln, det ser ut att bli en solig och vårlig eftermiddag! Så underbart och man känner verkligen livsandarna vakna till liv.
Ha en fin tisdag!
14 kommentarer:
Mysigt med lunchgäster och soppa är jättebra och gott och bjuda på. Semlor också såklart.
Kramar
AnnaMaria
det ser ju bara så gott ut, får nog ta mig i kragen..... Tänk att solen lyser här med helt underbart
Ha en fin dag
kram Meta
Riktig gofika Lisa, usch vad du frestar, nu blir jag ju jättesugen på semlor. Såg att du varit på torpet, du måste ha en liten längtan nu kan jag tro! Ett tips (som jag själv helt har börjat med)- klipp dina äppelträd i JAS (juli,aug,sept)så slipper du vattenskotten. Jag tycker också det är litet lättare att forma trädet då. Kram Merja
DET VAR EN JÄTTEBRA STORLEK PÅ SEMLAN, RÄCKER GOTT TILL EN FIKASTUND.
JAG ÅT I SÖNDAGS DET ÄR GOTT, MEN
TYVÄRR TYCLTE BÅDE MIN SON OCH JAG ATT DET VAR FÖR MYCKET MANDELMASSA I. LAGOM ÄR BÄST.
Ser väldans smarrigt ut men förbjudet här, nu lever jag i sundhetens tecken, gu så tråkigt....kram
Så goda de ser ut, dina semlor! Jag har inte ätit en enda än, spar till tisdag. Brukar baka egna men i år har jag kommit på efterkälken på nåt vis!!
Hoppas du hade trevligt med dina sopplunchegäster, i morgon får jag kaffebesök av trevliga Eleonora som är här hos sin Guldlock några dagar.
Trevlig tisdagkväll!
Kramar från Eva-Mari
Visst är det ett riktigt bra recept på semlor, med en perfekt size :)
Tror nog att det är dags för mig att plocka ut några ur frysen, har helt glömt att det är tisdag idag:)
Varma kramar åsa
åh så gott
Ha en bra kväll
Hanna
Låter som en rolig dag och tack för tipset om semlorna, ska testa att baka dom!
Önskar dig en skön vecka...
Varm kram,
Titti
Ser så mysigt ut hos dig med ljus och nybakta semlor!
Ha det fint
Anette
Dina semlor (eller fastlagsbullar, som vi säger) ser mera lagom ut i storlek än dom mastodonter man köper! Och är säkert mycket godare!
Men vi åt några goda semlor i Stockholm idag. Dom hade rostade, grovhackade hasselnötter i grädden - jättegott!
Kram, Monica
Ser gott ut det där
kram Rosa
Åh så smarrigt det ser ut! Jag funderade just när fettisdagen är i år:)
Det ser såå gott ut. Hembakt är bäst och vackrast.. Bra att unna sig lite extra gott i dessa tider.
Kram Ann
Skicka en kommentar