onsdag 7 januari 2015

Snöljus och grönt glas


Helgdagarna är slut och det blev vardag igen. 
Nästa röda dag blir fredagen den tredje april - långfredagen! Tänka sej! 
Lagom till vardagen fick vi snö inatt. Några nyanser ljusare är det inne hos mej och pelargonskottet av en Fragrance har vuxit till sej i fönstret. Skönt att det äntligen blir ljusare och ljusare.Min gröna glassamling väntar bara på vårblommorna, precis som jag!

Ni undrar förstås hur det var på balen - jodå, den blev hellyckad och jag fick dansa med flera kavaljerer! Maten och underhållningen var utsökt och stämningen hög! 

Ha en fin, och alldeles vanlig onsdag!

10 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Ohhh, hur är det att anpassa sig till det vanliga livet igen.....måste kännas hårt! Skojar. Det var roligt att höra att det var en riktigt trevlig kväll.
Här skiner solen, men nån snö har vi inte fått. Din gröna glassamling är så jättefin!
Agneta kram

Meta sa...

Då gick det bra utan slott då hihi.
Ha det gott i snön
Kram Meta

Ann Kåge sa...

Kul att festen var lyckad. Tycker redan att det har blivit ljusare på eftermiddagarna.Tänk äntligen vänder det. Din glassamling är vacker som den är men det är klart med vårblommor i så blir den helt fantastisk;)
Kram Ann

Monica sa...

Så fint det är med din traskrona ut mot det vita på träden. Ser att du har en vacker tall utanför fönstret, jag älskar tallar!
Och visst märker man, att det blivit ljusare redan! Här har vi fortfarande plusgrader och ingen snö, men idag har det varit strålande sol och det kändes nästan lite vårlikt...
Roligt att balen blev lyckad, trots att det inte blev på slottet!

Ja, det är inte lätt med en ny kamera, jag bara tar bilder än så länge - men jag måste försöka lära mig lite, jag tycker bara att det är så tråkigt...
Ha det gott, nyårskram, Monica

bakom berget sa...

Åh så roligt det låter...En bal på slottet...Synd att lokalen blev utbytt bara. Det var verkligen ett vackert ställe de du.
Ja, nu har man vårlängtan ska jag säga. Det har varit så skönt nu en tid nu, med temperatur kring nollan, sol och torra vägar. Så kom då snön! Hmmm...Ja, fast det får man väl kanske räkna med när det är vinter :-)) Men jag gillar den inte.Snön alltså.
Så fin din gröna glassamling är. Den andas ju faktiskt lite vår bara som den är, även utan blommor.
Så länge sen det var vi sågs nu. Hoppas vi kan göra det snart.

Ha det gott!

Kram Åsa.

john sa...

Happy New Year Lisa !
Gail x

Mejrams! sa...

Visst är det härligt med ljuset! Jag tycker också det är skönt med vardag igen och litet rutiner och mindre med mat. Nu har vi ngt att längta efter - våren och påskledigheten! Kram Merja

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Roligt att det blev en lyckad bal. Din samling med grönt glas är fantastisk, så fint det blir med alla samlade.
Kramar/AM

Mormorstorp sa...

Härligt att det börjar bli en aning ljusare! Pelargonerna känner av det, jag ska titta till mina snarast. Har dem på vinterförvaring, men tänk om det börjat spira i dem! :)

Ha en fin helg!
KRAM Annica

G:a Affären sa...

Tror jag det; att du fick dansa! Kul att det blev lyckat!
Jaha, så vi måste vänta så länge innan en röd dag...så skönt då att vi går mot ljusare tider.
Din glassamling gillar jag!

Kramar /Cia