fredag 23 januari 2015

Vinterfredag


 Några körsbärskvistar står nu på min köksskänk. Det kommer nog att dröja innan de slår ut, men bara känslan av att se dem knoppas är helt klart en aning om vår...


Ganska långt ifrån våren är vi nog nu. 
I veckan har det snöat konstant i ett par dygn och just nu är det strålande vackert ute. I skrivande stund lyser dessutom solen på allt det vackra och vintriga! Vintern, när den är som bäst! 
Här syns den utanför mina fönster.

Ha en fin vinterfredag!

10 kommentarer:

Meta sa...

Här är också allt det gråa som bortblåst, just nu solen lyser och jag ska nog gå ut en sväng ( med kameran) behöver lite solbilder att piggas upp av.
Det är underbart med alla kvistar man kan ta in som sen sprider lite vårkänsla, den är lätt att glömma bort när allt är grått.
Ha en fin fredag
Kram Meta

Gail sa...

Looks beautiful Lisa, we had a little snow but it only stayed a few hours....I know what you mean about the buds..it's that promise of spring , I love it too ! have a nice weekend ..
Gail x

Hajan sa...

Jaa,jag måste hålla med Dig, vilket underbart väder.

det är så här jag vill ha vintern
eller kanske det är solen som
gör allt så fint, omkring oss.
I morse kröp våra bussar förbi på
vägen förbi , det måste ha varit glashalt på vägarna.
10 - minus här då, nu är det 6 -
bara. ha en trevlig fredag

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Fina bilder. Här började dagen kallt men nu var det riktigt behagligt ute. Men det räcker med snö, hela februari kan vara snöfri och solig.
Ha en bra helg
Kramar/AM

Monica sa...

Visst är det hoppingivande med knopparna på körsbärskvistarna! Man hade ju inte tagit in kvistar på hösten.
Här hörde vi idag småfåglarna, jag tror att det var talgoxar, börja kvittra! Det lät verkligen vår-likt!
Så vackert ert snölandskap är! Här är fortfarande barmark, men det har varit frost två nätter i rad nu, så man vet aldrig...
Ha en fin helg, kram, Monica

Ann Kåge sa...

Vilket vackert stilleben du skapat och kvistarna är så mycket vårkänsla. Vackert ute är det ju också och riktigt glad blev man ju när solen tittade fram idag en stund. Önskar dig en fin helg!
Kram Ann

Snäckskalsdalen. sa...

Tänk att du fick en boning med denna fantastiska utsikt, naturen verkligen inpå knuten och så torpet nära därtill! Det är ju så vackert och romantiskt så man väntar sig tomten där under grenarna.....Körsbärskvist, hmmmm, ska jag gå ut och hämta in, jag också, tror jag, det kan behövas nu och har vi tur kanske det vill sig!
Sol, du skrev sol.......jaha, det var ju trevligt......här har den visat sig en aning men bara precis när den ska gå och lägga sig.
Agneta kramar

Mejrams! sa...

Oj, där har ni fått snö ser jag men dina körsbärskvistar får en att ana att snart är det vår! Eller ja, om inte alltför lång tid då. Ha en riktigt fin fredag Lisa! Kram Merja

Solstrimmor sa...

Körsbärskvistar lät som tröst! Även om vinter pågår för fullt så är våren i antågande och såå efterlängtad!

Ha en skön fredag.
Kramar från Eva-Mari

M/S Design sa...

När alla grenar är så där vita blir det magiskt vackert!
Trevlig helg
Mariana