söndag 19 april 2015

Söndagsblommor


Många bloggar svämmar nästan över av vårblommor nu, ändå väljer jag att bjuda på mina söndagsbuketter idag.Vitsipporna har vuxit till sej på torpet och snart är de utblommade!
Så snabbt det går nu med all växtlighet. 

Vädret är lite halvbra idag, ingen sol, lite blåst och kyligt.

Jag kan gott ta igen mej lite för igår blev det både arbete med en av mina körer, samt eftermiddag på torpet med lite småfix i trädgården, eftersom solen lyste och det var helt ljuvligt!

En skön söndag önskar jag er!

16 kommentarer:

Margareta sa...

Så fina buketter,var och en på sitt vis. Vitsippsbukett är ju något speciellt....som man längtar och så fort det är över.
Rosa tulpaner tillsammans med blåbärsrisets grönska är ju också ljuvligt.Tulpanernas tid är ju lite längre.Hoppas jag får några i trädgården också.
Ha det så bra!
Kram Margareta

Monica sa...

Vårblommor kan man ju inte få för mycket av och det går ju, som du säger, så fort! Så det är tur att man har bilderna att titta på!
Sol/soldis här idag och det blev lunch på nya altanen!
ha det gott, kram, Monica

House and Garden by Bia sa...

Jättefina blomster ;))
Nu har vi nästan nyss kommit hem från Fjällen...vädret har varit uselt, blåsigt och regn i lördags..i fredags var det dock bra, men då kom vi ju på eftermiddagen, så det hann vi inte njuta av mycket....
Här blåser det också...fy sjutton!!
Kram bia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Fina buketter bägge två. Och det har gått fort med vitsipporna, dom blommar tidigt och intensivt.
Ha en mysig kväll
Kramar/AM

Fröken Grön sa...

Jag fick också en liten vitsippebukett igår. Så ljuvliga! Fast jag köper fortfarande tulpaner varje vecka också. Vill ha ALLA sorter, hihi!

Ha en fin söndagkväll!
/Anna-Karin

Mejrams! sa...

Visst är det så men jag tror vi har ett stort behov av blommor nu. Här har också varit blandväder - när solen skiner är det varmt och gott, för att i nästa sekund gå i moln och då blir det genast litet mer småkyligt. Fast det är nog bra, för som du säger går det fort i naturen när det väl sätter igång. Kram till dig!

Snäckskalsdalen. sa...

Väldigt söta söndagsbuketter! Och jag ser att det kommer blåbär på riset också...
Ja, det har trots att det varit kallt, varit en ganska bra helg, jag har fått gjort lite ute jag också. Har bestämt mig för att inte göra allt på en gång i år, det får ta sin tid....jag njuter i stället!
Agneta kram

Solstrimmor sa...

Vårblommor får man inte nog av! Här har vitsipporna precis börjat komma. Och jag njuter av scillamattorna som doftar underbart överallt!
Idag har jag suttit barbent i solen på balkongen. 17 grader i skuggan och tur att blåsten låg på från andra hållet så jag kunde njuta av en härlig eftermiddag!

Ha en fin vecka!
Kramar från Eva-Mari

Meta sa...

Så fin bukett. det är viktigt att njuta både inne och ute av sina blommor. Här är det så där väder bra att jobba på lite i. Växthusstäd bl.a.
Ha en fin och bra vecka
Kram Meta

Loppisälskare sa...

Vackra blommor. Det gör du klokt i att ta igen dig lite. Våren tar på krafterna på olika sätt.
Ha en underbar vecka, solen lär ju skina på oss.
Kram / RosMarie

G:a Affären sa...

Jag ser gärna dina buketter!
Här har vitsipporna precis börjat blomma, tyvärr blir det ofta kort och intensivt men inte mindre välkommet för det. Det är så vackert med björkstammar och ett vitt hav med sippor under träden.
Tulpaner tillsammans med blåbärsris är alltid vackert!

Kramar /Cia

Hajan sa...

Ja visst är det ljuvligt med vårblommorna. Vitsippor och
de små blåsipporna är ju verkligen vår . Så nu är vi där
ha en bra måndag

MårsArt sa...

Härliga vårbuketter båda två. Det är ändå något speciellt med de första vitsipporna. Här är det riktigt varmt och soligt idag. Det får bli några stunder på balkongen och en promenad i skogen bakom huset.
Ha en skön och solig vecka.
Kram
Agneta

Ann Kåge sa...

Så vackra dina buketter är och så fint med blåbärsris till tulpanerna. Är fortfarande inte helt frisk så jag har tur att du hittat vitsippor som du visar. Ja, visst hände det mycket under veckan som gick. Lönnen som jag ser genom köksfönstret är riktigt grön nu. Önskar dig en fin start på veckan! Kram Ann

Helena sa...

Så vackert med vitsippor. Här är det ännu bara krokus som visat sig i rabatterna, men våren är på väg här i norr också. Fin måndag till dig!/Helena

M/S Design sa...

Fina buketter!
Jag är dålig på att ha buketter tyvärr, men på mitt köksbord i en liten glasvas står ett par doftvioler och jag kan inte få nog av deras doft.
Kram
Mariana