onsdag 24 augusti 2016

Sensommarfägring


Min nya buske, syrénhortensian blommar som mest på torpet just nu och tillsammans med lite fläderbär blev det en dörrkrans.
Vilken fantastiskt skön sensommar vi fick till slut!
(sorry att tittögat kom med i bild)Nu visar jag min blommande "Million bells" igen. 
Jag flyttade fram den lite och den var så vacker igår kväll i de sista solstrålarna.
Man märker verkligen att solen smyger ner allt tidigare nu. Oj, så snabbt det går!Bladpersiljan fick bo i kruka i år. Gjorde ett försök att plantera ut en, men det var "något" som åt upp den, så jag fick satsa på en ny som blev grön och fin i krukan.

Annars svindlar dagarna förbi och nu har mitt arbete börjat med min kör och det är mycket att pyssla med där. Numera har jag bara EN kör och det räcker gott och väl, även om det var tråkigt att säja ifrån till den andra.
Sen planerar jag en liten sensommarfest på torpet för grannarna där.
Jag lovar att fota och bjuda på lite härliga festbilder.

Sköna sensommardagar önskar jag er och tackar varmt för era rara kommentarer! 
(Min dator är fortfarande ur gängorna, men jag hinner, eller orkar inte ta tag i det ännu.)

10 kommentarer:

john sa...

Happy late summer Lisa ...Gail x

The Swedish Wildflower sa...

Ja, sensommaren är sannerligen en härlig tid. En gyllene skimrande tid. :) Njut av fina dagar kära Lisa och vad roligt att ditt arbete med kören är igång igen. Och sommarfest på torpet låter underbart. Livet är gott. :)

Kram på dig♥

Solstrimmor sa...

Vilken söt krans du gjort! Signalerar mer sommar än sensommar, så skir och ljuvligt rosa! Passar så bra ihop med din Million Bells!

Så klok du är som lyckats säga nej till mer än en kör. Förstår att de krävt mycket arbete! Nu kan du koncentrera dig på den enda och får kanske mer tid över för dig själv. Passionstiden är ju njuttid som vi måste utnyttja innan det är försent!

Lycka till med tabberaset:)
Kramar från Eva-Mari

HWIT BLOGG sa...

Underbar krans du har gjort och ja nu rullar det på fort...fortfarande helt ljuvliga varma dagar men det mörknar fort på kvällarna. Känns lite vemodigt...
Kram från Titti

Monica sa...

Ja, nu är det en härlig tid vi har framför oss! Just nu har sommaren definitivt kommit tillbaka och imorgon ska det bli 28-30 grader! Kvällarna är svala och friska, men som du säger, det mörknar tidigt nu.
Så vacker krans du har gjort och jag såg inte titthålet förrän då påpekade det...😂
Förstår att det räcker att ha hand om en kör, det är ju inte lite arbete du lägger ner! Men om man tycker att det är roligt, så går ju allting lättare!
Ha det så bra, Lisa!
Kram från mig!
Monica

Meta sa...

Fin krans lite höstfeeling där. Men sommaren den kom tillbaka och glad är jag. Mina sommarblommor har jag börjat att slänga nu allt regn har gjort dom så fula.
Vad härligt med en sommarfest det gäller att ta tillvara alla tillfällen.
Ha det gott i slutet av veckan
Kram Meta

Erikslundsliv sa...

Vilken jättefin krans du gjort! Här tycker jag att alla blommor är överblommade och det får på sin höjd bli en krans av rönnbär eller nypon för mig. Höstkänsla, men det gillar ju jag så det känns bara trevligt!
Trevlig helg!
Kram, Ann

House and Garden by Bia sa...

Snygg krans du gjort, jättefin !!
Här blåser det så in i norden just nu, och vi som snart skall flyga iväg till Mallorca...men vinden skulle avta, som tur är !!
Såg att ni i södra delarna av landet fått sommar igen...här fick vi bara kring 20 grader...idag har vi 18...men vi lär få kring 30 grader i Spanien ;))
Ha nu en fin vecka !!
Kram bia

MårsArt sa...

Åh, vilken underbar krans! Funderar på vilken folkhögskola du gått på. Själv läste jag estetisk linje på Folkhögskolan i Leksand en gång i tiden. Härlig tid!
Kram
Agneta

Loppisälskare sa...

Ljuvliga färger på din krans!
Ja det är helt otroligt så fort tiden gått, inte minst nu på sensommaren.
Så klokt att bara ha en kör, men säkert svårt att tacka nej till en. Viljan är ibland en fiende, just att man vill mer än man borde.
Allt har sin tid, nu njuter vi av det som finns kvar av denna sommar.
Ha en fin vecka!
Kram / RosMarie