torsdag 11 augusti 2016

Växlande väder


En strålande morgon idag efter gårdagens kräftskiva hos min farbror. Den blev inomhus i år, för första gången. Vi brukar alltid vistas utomhus hela den kvällen. Bilden ovan från en av hans utomhuskrukor.

Frukosten idag blev däremot ute i sköna solen, eftersom luften var närmast iskall! En lång, skön frukost och solen värmer ju och blåsten hade mojnat, vinden vänt.
Sedan bar det iväg längst ut i skärgården till restaurang och lunch.


Hemma igen efter att ha åkt igenom flera regnskurar och endast 9 grader varmt!

Det blir inomhusmys idag, men just nu lyser solen igen och jag hoppas på lite kvällssol på balkongen innan Ernst!

Detta evinnerliga väder! Nu är det väl ändå rekord på växlingar?

Här blir fortfarande inga täta inlägg och jag är jättedålig på att kommentera era bloggar, då jag har mycket svårt att kunna läsa dem från min dator, som fortfarande är riktigt tjurig och ilskna sidor poppar upp med aggressiv casinoreklam!!!! Fy, så arg man kan bli på detta elände! 

Hoppas att vi får lite värme och kan njuta av en skön sensommar igen!
Tusentackar för alla era rara kommentarer, trots att det går så dåligt för mej här med bloggandet. 

9 kommentarer:

Meta sa...

Mycket trevligt hör jag. Jo du här är det nog samma väder som du har haft blir lite trött på det. Vill ha en fin och go aug. innan hösten drar in
Ha det gott och njut ändå
kram Meta

Monica sa...

Åh, kräftor, det är SÅ gott! Och trevligt att äta i goda vänners lag! Får nog se till att ordna det, vi har ingen tradition till kräftätandet och då är det lätt att det inte blir av...
Ja, även här kom kylan blixtsnabbt, man trodde knappt det var sant. Hade jacka på mig för första gången på länge, härom dagen!
Men det spås bättre väder nästa vecka!
Ha en skön helg Lisa!
Kram till dig!
Monica

Hajan sa...

Grattis lilla gumman till din nominering av bästa inredning.
Det var ju väldigt fint. Tänkte på Dig i morse när jag fick tidningen
Leva och bo. trodde du hade sålt teckningar till den som de visade hos.
Det var lika trevligt som hos Dig.
I morse hade vi en underbar ljusblå fin himmel, drömde
mid tillbaka till Danmark och Skagen.
Härliga minnen

john sa...

Hi Lisa ! yes we also have such weather ...it often seems we have the same climate. Glad you are having a nice stay at your uncles...have a good weekend...Gail x

The Swedish Wildflower sa...

Kräftor som är så gott! En av augustis alla ljuvligheter. :) Ja, vädret är rejält svängigt just nu. Här har regnet öst ner de senaste dagarna och för första gången i sommar har vi fått vrida på värmen i elementen. Men efter regn kommer ju solsken så snart blir det förhoppningsvis lite sol igen. Och kanske finns det än några sommardopp kvar att njuta av. :)

Sköt om dig kära Lisa.♥

Kram Lotta

House and Garden by Bia sa...

Härliga bilder !!
Vi fick också sitta inomhus på kräftskivan i förra lördagen...men senare blev vädret lite bättre och vi gick en härlig promenad bland stugor och hus ;))
Tror dock att lite bättre väder är på gång ;)...synd att du har svårt att läsa våra bloggar, jag som har gjort två inlägg om bröllopet i Umeå...det var så fint !!
Ha det gott !
Kram

Erikslundsliv sa...

Kul med kräftskiva! Än har vi inte hunnit med det men jag är lite sugen faktiskt.
Visst har vädret varit växlande och det är ju betydligt kallare nu.
Jag gillar ju hösten så mig gör det inte så mycket fast visst vill vi ha sommar ett tag till ändå. Lite för tidigt med höst redan.
Det blir mindre bloggtid för mig också även om det inte beror på datorstrul, men jag vill helst hinna vara ute när jag är ledig och mycket vill jag hinna få klart innan sommaren är slut.
Därför brukar det kännas lugnt och skönt när det blir höst och man kan mysa inne istället!
Ha en fin vecka!
Kram, Ann

Eleonora sa...

Denna återkommande kräftskiva är verkligen en stor upplevelse för dig. Har följt dig rätt många år nu och det är alltid lika trevligt att läsa om hur du och din släkting firar in hösten.

Bedrövligt med allt datastrul som du har. Krävs kanske ett riktigt proffs som kan reda upp allt och gå igenom så att allt funkar. Jag vet att du är duktig, så missförstå mig inte men en skicklig programmerare vore kanske att satsa en slant på. Lycka till.

Allt gott inför en skön och fin höst önskar jag dig. Kram kram från
Eleonora

HWIT BLOGG sa...

Idag kom det en liten, liten regnskur....det är så torrt så gräset är snart helt gult. Märklig sommar i hela Sverige, vissa delar bara sol, vissa bara regn! Tråkigt med din blogg, kan det vara något med ditt virusprogram tro som inte funkar?
Ha en fin kväll!
Kram Titti