fredag 17 januari 2020

Ut med julen


Ett jättefång tulpaner fick jag i onsdags när min Damkör hade styrelsemöte hemma hos mej. Ett härligt gäng vid mitt köksbord.


Idag har definitivt julen flyttat ut för denna gång. Tänk, att det alltid känns lika skönt.


 Efteråt gick jag en promenad i skogen och träffade flera grannar som också lockats ut i den glimtvis bleka solen. 


Fortfarande ingen vinter i sikte, men däremot börjar snödropparna hos grannen titta fram i denna alldeles för tidiga vår. 

Det blir en lugn och skön helg med en hel del förberedelse inför körstarten på onsdag. Nu börjar vardagarna göra sej påminda och även gympan har börjat. Skönt! 
Ha en fin fredag och helg!

5 kommentarer:

Monica sa...

Underbara tulpaner och så fint med blåbärsriset ibland dem!
Här har vi också haft solsken idag och jag har också varit ute och rört på mig. Men mina snödroppar har inte kommit så långt som din grannes...havet kyler på våren och värmer på hösten här.
Visst är det skönt att städa ut julen, nu längtar man efter vardag och ljusare tider! Vi har kvar lite utebelysning, men det ska bort i helgen.
Ha en riktigt skön helg, kram, Monica

Solstrimmor sa...

Nu siktar vi på våren för nån vinter verkar det inte bli den här gången. Igår var jag ute och knipsade björkris och vet du? Jag såg grönt i vissa av knopparna! Ännu mer i andra buskar. Alldeles för tidigt, se bara på snödropparna hos dig.

Önskar dig en fin helg med tulpanerna och planeringen av ditt framtida körledande med allt vad det innebär!

Kramar från Eva-Mari

HWIT BLOGG sa...

Ja julen har åkt ut här också! Skönt! Såg också några snödroppar i trädgården som var på g...liiiiite för tidigt kan tyckas men varmt är det för årstiden.
Kramis från Titti

Annica sa...

Ja, det är verkligen skönt att städa bort julen. När solen tittar fram på dammiga julkulor får en ju panik!! ;)
Nu njuter vi av vårvädret i januari...som trots oron över klimatet är ganska skönt.

Kram
Annica

houseofchandeliers and vintage sa...

Vad fin bukett med tulpaner du har. Otroligt att ni har så mild vinter i söder, Vi har ju också milt, för årstiden i norra Sverige, men vi har ju ändå minus och snötäcke och is, och skoterkörning och sånt.
Jo visst är det konstigt att det är skönt att ta bort julen, när man tycker om att sätta dit den så mycket, men det är väl för att man ser fram emot en fin årstid, våren. Hälsning Zara