torsdag 18 februari 2016

Mera snö!


I morse var det ett förunderligt ljus, och jag konstaterade snabbt att det snöade...igen och det snöade mycket!Tänk, så lätt det är att vänja sej vid soliga, sköna dagar!

Ja, ni får en solig bild också från i tisdags när jag var och klippte ner pelargonerna på torpet. Det blev som jag sa, både kaffe och lunch och lite klipp i äppelträden dessutom.

Annars är det ganska rörigt i torpköket nu, bordet är fullt av växter och annat, som man bara lägger ifrån sej och jag lääääängtar efter att få städa och röja där, men det blir inget sånt förrän det blir varmare och vattenpumpen är på plats, och det kan dröja...

En mulen och kulen torsdag, och det ska visst så förbli!
Vi får glädja oss åt ljuset istället och att dagarna är längre!

Ha en fortsatt fin torsdag!

10 kommentarer:

Monica sa...

Lite, lite snö här också i morse, men allt smälte snabbt bort. Men dagen har varit blåsig och mulen - stor skillnad mot i förrgår!
Men, som du säger, man får glädja sig åt att det är ljust lite längre!
Kramar, Monica

Hajan sa...

Det är väl för kallt att jobba inomhus på torpet nu ?
Är Monstrean konstgjord , den ser ju så grann ut.
>Jag vill nog ha en sådan, hade en där jag bodde förut men det blev så
röring innan flytten, jag glömde den precis- Aja, Baja
De brukar ju vara tåliga, men icke sa Nicke

House and Garden by Bia sa...

Här snöar det och tinar om vart annat , jag bryr mej inte faktiskt, våren kommer när den kommer, hihi...men vårljuset börjar komma...och det är härligt !!!...soliga härliga bilder från dej ;)
Kramis bia

Meta sa...

Haha nog är det konstigt att det är lika varje år Man lääängtar och så tror man att nu .... så kommer ett nytt bakslag. Solen gör allt stor nytta nu det känns lite bättre med ljusare dagar i alla fall.
Ha det så gott på fredagen
Kram Meta

vitadrömmarobusigabarn sa...

Fin helg till dig
Kramar!!!

Solstrimmor sa...

Snöade här igår också. Vitt och rent men mojsigt och flockigt att gå. Börjar längta efter barmark och snart är tråkfebruari slut och vi får välkomna första vårmånaden, mars!
Vildpelargon trivs! Är så glad över den, tack igen! Börjar snegla på balkongen och planeringen inför säsongen. Så roligt det är den här tiden!

God helg till dig!
Kramar från Eva-Mari

Snäckskalsdalen. sa...

Vet du, Lisas hus hade trillat bort, puts väck, från min blogger lista, men nu är den tillbaka! Det är flera andra som också försvunnit. Hur det gått till har jag ingen aning om, men det händer mycket bakom skärmen som jag inte kan och inte begriper mig på.

Det är segt nu, men det är ju bara februari.....fast man är väl före i sitt huvud på något sätt och mig kvittar det just nu, jag sitter bara här och hostar och hostar och snörvlar och dricker bara hostmedicin så att magen pajar, ja, du hör!

Det låter så härligt med torpet, det måste vara jättekul att ha det och planera och vänta och sen göra i ordning och så har du så nära dit nu! Ibland, nej, ganska ofta, saknar jag att ha ett andra hus......men så tänker jag på att det går bra så här också för nu bor vi ju där vi hade andrahuset tidigare.....så var skulle då ett andra hus ligga nu? Skulle det kanske vara en liten etta i Gbg centrum....? Näääeee.....

Kramar

Erikslundsliv sa...

Grått väder här också, men det är ju då man uppskattar de soliga dagarna.
Förstår att du längtar till torpet, nu börjar det klia i vårfingrarna på mig också.
Pelargonerna är klippta och står nu och solar sig i fönstret, det börjar redan komma ljusgröna små blad, härligt!
Ha en fin helg!
Kram, Ann

Eleonora sa...

Litet snö kom det hos mig också men idag (med varmgrader) har det bara blivit blött och slaskigt. Vi är ju bara i februari än så länge så både mer kyla och snö lär vi nog få uppleva.

Längtar väldigt mycket efter sol och värme, så du är inte ensam, men jag förstår att torpet lockar extra mycket just nu. Skönt att du kan ta dig lätt sit utan att behöva skotta i timmar.

Ha det nu så gott. Vi hörs igen längre fram. Kram från
Eleonora

Loppisälskare sa...

Ja det är just detta jag ogillar med februari och mars...sol och hopp om vår ena dagen för att sedan slås ner av en rejäl snöstorm. Ganska ljust idag men små snöflingor dansar runt så vem vet hur dagen slutar.
Ha en fin helg!
Kram / RosMarie