tisdag 9 oktober 2012

Tisdagsinspiration

Lite inspiration så här på en regnig tisdag:

 Ett badrum att drömma om!
Så vackert det kan bli med mönstrat kakel och klinkers i samma färgskala! Lite lagom rått, men stilfullt och skönt inbjudande.

När jag hinner hämtar jag inspiration - mest från bloggar och andra ställen på nätet. (Bildernas ursprung syns längst ner till höger på bildern).

Hösten är väl den årstid när man återigen ser om sitt hus lite och gärna vill gosa in sej och göra det skönt och inbjudande inomhus.

De senaste dagarnas ljuvliga brittsommarväder har idag bytts ut om dagsregn och grått.
Själv har jag mest arbetat, men tillbringar varje ledig stund med lämpligt väder i min torpträdgård och ett litet inlägg finns även där idag, så titta gärna in på Lisas torp!

Ännu en helledig dag och den kommer jag mest att tillbringa inomhus, tända ljus, elda brasa, läsa en bra bok och dricka te.

Ha en fin tisdag!

16 kommentarer:

Vårt röda hus sa...

Jaaa, badrummet, en sån dröm... tänk att ha ett kar att bada i, bara en sån sak!! Saknar det och är det nåt jag skulle vilja ändra på i vårt röda hus så är det att utöka badrummet så ett kar får plats! Nu får man inte allt... men drömma får man:)

Nu ska jag kika in på Torpet! Ha en riktigt skön dag!
Kram Eva-Mari

Huset bakom lindarna sa...

Ja man kan göra så mycket av ett gammalt badrum, vi budgetrenoverade vårt och blev helnöjda. Ska visa det på min blogg framöver. Idag får de sista pelargonerna komma inomhus, nattfrost har ju utlovats framöver!
Kram/Finas mammis

n o r d i n g å r d e n sa...

Jo tack, det badrummet skullejag definitivt inte säga nej till, vilken dröm!

Hallå Kapellmästarn! Grattis till Månadens blogg i Lantliv!!! Jag har inte hunnit kommentera så mycket alls, hos ng, sista tiden pga mycket jobb men låg i morse när jag kom hem fr halvnatten och läste senaste numret igen och såg ju, inte en dag försent!!!

Du har en ljuvlig blogg och ett vackert hem, hus OCH torp!

Så snyggt med den trådkronan och ljusslingan runt spegeln,hade kunnat vara hos mej;) Du har rätt ang att våren är ngt särskilt kankse du dessutom är vårbarn, jag har förr aldrig gillat våren bara så där, men nu älskar jag den, för jag vet vad som komma skall, jag är född i sept, kanske förklarar varför jag älskar den månaden men som sagt, Advent är liksom maj för mej,man vet vad som komma skall:)

Vilken urläcker gammal termos du hade där bakom den vackra terrinen! Kanske jag ska börja haka på söndsgatema igen, bra om man tillfälligt har brist på inläggsidéer och det är alltid så bra teman att det passar de flesta..

Aha, så förra ägaren Anna-Karin på Årstiden har öppnat en ny butik, men vilket bra tips, tack för det, butiken ser mer än lovande ut!!

Ha en skön höst med många ljus i din vackra stuga och ljuslsingor på!!! ;) Mari.

n o r d i n g å r d e n sa...

...jag tror jag måste uppmärksamma In the mood också nu medan jag har tidsbrist... älskar den stilen och älskade Årstiden också!!!

Och du, helt impad av dina tavlor, framförallt skalbaggarna, hur skicklig är inte du??!!!

Monica sa...

Här är det mest trädgårdsarbete, som gäller, räfsning, nerklippning av vissna perenner, delning av vissa perenner etc. Men idag stannar jag nog mest inne för här blåser halv storm!
Ha en skön dag, Lisa!
Kram från mig, Monica

Olga A sa...

Drömmen, kallas detta badrum ;)

Ha så fint i blåsten!

kram/Olg@

gamla skolan sa...

Underbara bilder ! Ja verkligen ett badrum att drömma om !
Kramar // Susanne

Kamomilla sa...

Oooh!! Vill ha!!

Snäckskalsdalen. sa...

Det är så där man skulle vilja ha det i ett av sina många hus.....om man nu hade haft det. Jag hade aldrig kunnat åstadkomma det själv, men hade man haft många hus, hade man kanske också haft resurser att vara med en inredare och peka och så hade inredaren talat om om det skulle bli bra eller inte. Nej, hur kul skulle det vara....men det är så kul att titta på fina bilder, jag älskar det!
Tack för det!
Natti natti!
Agneta

Hajan sa...

visst är det underbart.badrummet
med detta kakel.
Mitt barnbarn har lagt in Marokanska klinkers på sitt hallgolv jättefint och prasktiskt med. sen runt sin kamin. Det är väl nytt nu med sådant.
Nu skall jag kolla på ditt torp med.
kram

Vitt hus med svarta knutar sa...

Härlig inspiration!

Kram,
Regina

Bettina Bäck sa...

Galet snyggt! Hög vill ha faktor. :-)

Norr om Köpenhamn sa...

Sååå himla läckert badrum!! Jag älskar sånt där Marrakech-kakel. Kanske en dag när vi ska renovera vårt badrum..... :)))
Tusen tack för din söta kommentar om stolen. Du förstår nog att jag gillar mina grannar ;O)

Hoppas att du får en skön torsdag imorgon!
Kramar
Ulrika

blockethuset sa...

Vilken känsla i det badrummet..

Sofia sa...

Vilket snyggt handfat! Aldrig sett något liknande, men gillar det jätte mycket. Hade däremot gjort badrummet annorlunda!

G:a Affären sa...

Det badrummet gillar jag också, håller med om att det är något att drömma om!

Kramar
Cia