onsdag 2 november 2016

Ett soligt farväl


 Som jag nämnde i förra inlägget, så slutade oktober med SOL!


Mitt kök var soligt och ljust en sista gång innan solen försvinner helt bakom grantopparna utanför.


Den tacksamma novemberkaktusen står i full blom, precis som sig bör. Jag passar på att fota medan det är sol.


Första november och dagsljuset försvann i ett nafs och idag regnar det och snöar med flingor som vita näsdukar utanför fönstren!
Eländet har alltså börjat och jag vill nästan gå i ide!
Det gäller att lysa upp inomhus och mysa så gott det går i mörkret. Snart åker julstjärnorna fram och stakarna i fönstren, då blir det lite lättare, men innan dess.....!!!

Hoppas att ni har det gott i stugorna och förstår att njuta av myset med levande ljus och en och annan brasa!

Tusen TACK för goa kommentarer, trots att inläggen inte kommer så tätt. Jag har fortfarande stora problem med min dator och alla vidriga sidor som fladdrar upp så snart jag kommer ut på någon webbsida. Vet inte hur eller när jag ska lösa detta, men hoppas!!!

7 kommentarer:

Solstrimmor sa...

Den soliga helgen som varit har jag tillbringat på landet och hemkommen igen så har det varit ruskväder och verkligen novembermörkt! Solen gör ditt kök ännu mer inbjudande. Så synd att den försvinner nu. Ibland undrar man varför man inte tillbringar halvåret på sydliga breddgrader? Men, nej... det vill jag inte heller... adventstiden kommer ju snart:)

Trist med din trilskande dator! Kanske nån kan hjälpa dig att blåsa rent och installera om allt? Man vill ju helst klara ALLT själv!

Trots ruskvädret, ha en fin dag!
Kramar från Eva-Mari

House and Garden by Bia sa...

Så mysigt du har det ;)
Supergillar dit fönster...
Snö kom i natt, men det är borta nu...vid kusten ligger det inte kvar
länge den här tiden på året...men blir det minusgrader så...
Fast jag vill hellre ha lite snö på marken, då blir det inte så mörkt och dystert ute ;)...och snön får gärna stanna kvar, men inte förrän till advent om jag får bestämma, hihi...
Kram bia

Monica sa...

Oj, jag trodde först, när jag såg titeln på ditt blogginlägg, att du skulle sluta blogga! Det hade jag blivit ledsen över, det är så få kvar av mina ursprungliga bloggvänner och du är en synnerligen god sådan!
Så skönt, att det "bara" var solen i ditt kök, som du tog farväl av!
Ja, nu är det en mörk, kall och regnig (här nere...) period innan man tar fram ljusstakar och stjärnor, som lyser upp. Men då är det snart jul och sedan vänder det ju!
Snön slipper jag gärna, utom möjligen mellan jul och nyår!
Ha det gott, kram från mig!
Monica

Meta sa...

Så härligt att du fick njuta solen innan det här vidriga vädret drog in. Här har snöat så det är rena kaoset. Jag har hållit mig inne och städat hade nästan lust att ta fram lite ljusstakar i mörkret idag men det fick bli levande ljus istället.
Ha ett fint och bra slut på veckan
Kram Meta

Erikslundsliv sa...

Så fint du har det hos dig och så härligt med sooool! Här snöar det lite idag också, men lite solglimtar samtidigt. Vackert ute nu.
Snart advent, jag längtar jag med!
Ha en fin dag!
Kram, Ann

Loppisälskare sa...

Så underbart vackert du har det!
Här visar solen mest bara dammet och de smutsiga fönstren...
Denna veckan har bjudit på nästan storm och kyla. Här nere i stan slapp vi snön men bara några km härifrån var vägarna snorhala.
Jag myser inne istället.
Kram RosMarie

HWIT BLOGG sa...

Ja tänk vad lite sol kan göra! Visst blir man piggare! Så fint och mysigt du har det, lampan där borta vid skåpet är sååå snygg..
Önskar dig en skön kväll!
Kram från Titti