måndag 20 september 2021

Höstrugg, städning och krans


En vacker höstbukett fick jag i veckan av en kär fikagäst! Den skänker lite ljus åt de lite ruggiga dagarna just nu.


I mitt kök har jag lamporna tända även dagtid. Det känns verkligen höstlikt nu - lite kallt och mulet.


Lite mellanperiod när det gäller kransar känns det som. I väntan på julkransen får det bli en enkel med några rönnbär. Kanske kompletterar jag med något mera...Jag har ju ytterdörr till min lägenhet och vill gärna hänga en krans där.  Mina krafter ägnar jag mest åt höststädningen på torpet just nu. Det är så mycket som ska göras denna tid. Här har jag just klippt ner humlen i bågen. Den ligger i säcken som ska till den närbelägna sopstationen.

I skrivande stund är jag på väg dit igen. Jag tar lite i taget och det finns massor att göra. Jag märker av att jag inte har lika mycket energi och kraft som tidigare och hoppas på att det vänder snart. 

Varmt TACK för deltagande och rara kommentarer i förra inlägget! 

2 kommentarer:

Monica sa...

Det är SÅ roligt att höra ifrån dig i bloggen igen, det var tyst så länge när du var sjuk! Du får ta det lugnt med höststädningen på torpet, du måste vara trött efter din sjukdom!
September är ju en så härlig månad normalt, men i år har det varit ovanligt kallt, tycker jag.
Må så gott och vila dig mycket!
Kramar, Monica

Solstrimmor sa...

Blir så glad över att du över huvud taget har ork att höststäda trädgården. Det där med ork är ju svårt att acceptera när den tryter. Men du har ju varit sjuk! Det där om ålder pratar vi inte...

Så vacker rosenbukett du fått. Fint att blanda in lönnlöv!

Ha det nu bra och tillåt dig att vila mellan varven.
Kramar från Eva-Mari