söndag 13 februari 2022

En påminnelse om förgängligheten


Min andra omgång körsbärsblommor har just slagit ut och jag längtar nog extra mycket efter våren i år. Särskilt denna lite gråa söndag just idag.


Veckan som gick har varit svår för mej och många i min familj. I torsdags gick min kära kusintjej bort! Så hastigt det blev från att inte ha mått bra i jul, till att nu inte finnas mera. Ja, detta är så svårt för mej att ta in! Jag får intala mej varje dag att det är sant.

En levnadsglad människa med ständig fart och fläkt i livet. 


Hur blir det nu med våra härliga kusinträffar i juli? En lycka att vi ändå hann ses lite kort i somras. 

Som om inte det vore nog har också en av mina äldre torpgrannar gått ur tiden. Vilket tomrum en människa lämnar efter sej.

Inte mycket annat som upptar mina tankar just nu.

Sköt om er!

3 kommentarer:

Solstrimmor sa...

Så sorgesamt när det sker såna oväntade händelser. Och två på samma gång även om en äldre människas vandring här på jorden kan synas vara färdig på ett helt annat sätt än en yngre kusinflickas. Vi blir påminda om vår förgänglighet när det händer närma inpå. Önskar dig tröst i att ni fick träffas en liten stund ändå. Tänk vad små vi är och vad lite vi vet!

Varma kramar från Eva-Mari

Monica sa...

Åh, jag beklagar verkligen dina stora förluster! Visst är det så, att det blir ett tomrum när en kär människa går bort. Och somliga hål förblir tomma. Jag miste en kär barndomsvän på lille julafton 2020 och jag tänker på honom väldigt ofta och minns saker vi gjorde tillsammans. Hoppas att ni kan ha er kusinträff i alla fall och minnas tillsammans!
En stor tröstekram från mig!
Monica

Hélène sa...

Bonjour Lisa,

je suis vraiment désolée pour vous, de lire que votre cousin et un ami proche de chez vous sont morts. On est jamais préparé à ce genre d'évènements et pourtant c'est la vie mais parfois elle est très dure à supporter. Il reste les bons moments que vous avez partagé avec eux, ils sont dans votre coeur pour toujours.
Je vous envoie toute ma symphatie.

Hélène