måndag 5 augusti 2013

Köksdrömmar

(bild: Sköna Hem)
Ända sedan det blev bestämt om mitt nya permanentboende har jag förstås drömt och planerat en del. Det är mest köket jag funderar över och jag spinner drömmar och tittar i magasin och kataloger...
 (Bild: Härligt hemma)
(Bild: Sköna Hem)

Det är liknande bilder som inspirerar mej och jag kommer att få ett stort och härligt kök - så mycket vet jag.

Ha en fin måndag!

13 kommentarer:

Villa Vinkelhaken sa...

Fina inspirationsbilder! :)

Kram Jenny

Eleonora sa...

Gratulerar till att du får ett stort kök. Då går det att göra så mycket fint av det. Förstår att du längtar till att få ta tag i det men skönt är det ju ändå att du kan få planera i lugn och ro. Och vartefter man ser det ena fina efter det andra - så är det lätt att ända sig. Du vet väl antagligen om du ska ha mörkt eller ljust i alla fall. Den uppsjö av kökserbjudanden som finns idag kan inte vara helt lätt att välja emellan. Lycka till med det du!!

I alla fall blir det spännande att få följa din blogg när det väl blir dags för flytt och renoveringar. Förslag till inlägg lär du väl inte komma att sakna antar jag.

Ha det nu så gott och hämta mycket krafter till det som komma skall.

Stora varma solkramar från
Eleonora

Snäckskalsdalen. sa...

Så skönt och så mycket roligt att se fram emot. Och nu vet jag ju redan att det kommer att bli alldeles förträffligt där du slår ner dina bopålar för det har vi sett förut!
Agneta kram

Fröken Grön sa...

Spännande med nytt boende! Att få gå och drömma och planera är nästan halva nöjet, hehe! Tycker om den sista köksbilden mycket. Det ska bli så kul att få hänga med framöver och se vad du hittar på.

Må så gott!
/Anna-Karin

Solstrimmor sa...

Åh, så roligt du kommer att ha! Svårt, javisst... men såå roligt:) Ska bli jättekul att följa dig på vägen till ditt nya boende. Dröm på nu!

Kramar från Eva-Mari

Monica sa...

Ja, jag säger som Aggie, ditt nya kök kommer att bli så snyggt, det är jag fullständigt säker på!
Vi har ett stort kök här med skåp i massiv björk och jag gillar det jättemycket, men skulle jag ha ett nytt kök idag, så skulle jag ha vita skåp och mörka arbetsytor i trä.
Det ska bli så spännande att se vad du väljer...
Kram, Monica

Anonym sa...

Vilken dröm, nytt kök gör man ju inte varje dag! Fin inspi! Kram TinaTheShed

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så roligt och spännande och planera för nya boendet, gissa om jag är nyfiken. Fina bilder, det är bra när man kan kolla i lugn och ro innan.
Kramar
AnnaMaria

byLinn sa...

Riktigt fin köksinspiration! Bilden från sköna hem har jag redan samlat på mig, men den från härligt hemma var jag bara tvungen att spara på min pinterestsida! Om du inte redan har Pinterest kan jag verkligen rekomendera att skaffa, supersmidigt sätt att spara fina inspirationsbilder på nätet för nya boendet. Använder det för inspiration till husplanerna mina.

Ha det fint!
/Linn

Hajan sa...

Spinn på Du med dina köksdrömmar,
det är ju bra så Du är säker när Du sen bestämmer Dig, hur Du vill ha det.

Fiskarna blev jätteglada i dag
när jag matade dem.
En kul grej tycker jag.
kram från Hajan

Gabriella sa...

Så spännande det låter! Vad roligt:)

G:a Affären sa...

Korten har kommit och nu har jag egna fjärilar och trollsländor, så otroligt fina!

Visst är det mysigt med att planera och samla på sig idéer och jag ser att du visar kök med mer svarta inslag, snyggt! Ett stort kök betyder mycket och det är mycket tid som spenderas där.

Här gick åskan hårt och länge igår kväll. Jag tycker det är jobbigt med situationer jag inte har kontroll över. Jag har inte sinnesnärvaro att ens tända ljus...Mest orolig är jag över hästarna i hagen. Vid förra åskvädret tog blixten 11 kor för en bekant till mig.

Kikade in hos A Berglund, så mycket fint det fanns där! Ljuslyktan är så fin!

Ha det gott!
Kramar
Cia

Stina sa...

Härligt! Verkligen fina inspirationsbilder.
Stina