tisdag 5 november 2013

Prylar

Så trött jag är på alla prylar som jag har! De står överallt och jag vet inte var jag ska göra av dem!!! Jag tycker att jag redan har fullt överallt ändå är det många kartonger kvar att packa upp! Symaskinen i köket är helt belamrad med grejer....!

Idag får jag lite hjälp med att köra till sopstationen, med saker jag lämnat kvar i husets bod, som ska slängas - det blir det sista prylarna från huset, sen får jag ta itu med vad som ska vara kvar här i lägenheten.

Igår var vi på kundkväll hos Violas romantiska hem . Massor av folk där och två små saker fick följa med hem...som om jag inte hade nog med PRYLAR! Är man knäpp eller....? :) Jag visar dem senare.

Ha en fin tisdag!

10 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Har väldigt svårt och tänka mig att man kan gå tomhänt från Viola, spelar ingen roll hur mycket man har hemma redan. Du får sälja av lite till julmarknaden, ett loppisbord.
Kramar
AnnaMaria

Solstrimmor sa...

Det bästa med att flytta är att man m å s t e rensa. Spar i loppiskartonger i källaren, det gjorde jag. Fast sen har jag varit där och hämtat saker i alla fall!

Ditt fönster är helt bedårande!

Ha det gott!
Kramar från Eva-Mari

Monica sa...

Ja, man kan inte låta bli att skratta lite... Du har för mycket prylar, tycker du, och så köper du ännu mer! Men du får väl göra som vanligt: Två saker in - två saker ut?
Eller samla ihop och ha en liten loppis?
Det löser sig!
Lycka till, säger jag, som vanligt!
Kram, Monica

Eleonora sa...

O vad jag tycker om ditt fönster! Såå fint det blev.

Skönt att det bara är en tur kvar till huset för att röja det sista. Du kommer säkert dit snart igen, men då kanske mer som gäst hos ditt värdfolk.

Ha en fin novembervecka. Kram

Meta sa...

Det känns väl bra att få köra det sista till tippen från huset, då är det avslutat. det är skönt med varje sak som är avslutad.Då är det lättare att ta i med resten.Det kommer säkert att lösa sig med det också, du får gå några varv med grejerna så hittar de säkert sin plats. Det är bättre att det tar tid än att man ångrar sig.
ha det gott i röran
Kram Meta

Tiger sa...

Så snyggt ditt fönster är! Men var det inte gult...? Ett bra ljusinsläpp i mellanväggen.

Novemberhälsningar
Elisabet

Hajan sa...

Nej käraste lilla Lisa Du är inte knäpp, det är skönt när man köper något som man vill ha.
Det är livet, jag är snart 100 år men herre Gud vad jag handlar.


kram Hajan

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Kan förstå att det är mycker prylar... Du kan ju tänka dig om jag skulle flytta... :) Törs inte ens tänka på det.
Det ser ut att bli jättefint i ditt nya hem, och du kommer säkert på några förvaringslösningar med tiden.
Kram
Marie

Rosa i huset i vitt sa...

Man är bara sån att man köper fast man har , fick med mig en del från Violan också .
ha det så bra
kram Rosa

Fröken Grön sa...

Prylar lyckas man alltid samla på sig. Tycker jag rensar och rensar, men plötsligt är det fullt igen...

Har du målat det gulgröna fönstret, eller är det en annan färg på baksidan? Min mamma läser din blogg och går som bäst och grunnar på hur/var hon ska kunna öppna upp för ett eget fönster där hemma, - det är verkligen ett vansinnigt trevligt inslag!

IKEA-avlastningsbordet är verkligen snyggt. Kan tänka mig att det kommer väl till användning i ditt nya fina kök. Ska bli spännande att få se mer av det framöver!

Må så gott och kram!
/Anna-Karin