tisdag 18 november 2014

Tisdagshälsning från köket


En tisdagshälsning från mitt kök där höstastrarna har bytts ut till lärkkvistar. Vinteräpplen plockar jag flera gånger i veckan! Där finns fortfarande många kvar på grenarna - perfekt till fåglarna.


Senast solen var framme tog jag en bild i köket. Det känns väldigt längesen nu.

Annars gnetar jag på i novembermörkret, som säkert många andra.
Jag försöker ändå komma ut en sväng varje dag för att fånga upp det lilla dagsljuset som ändå finns, varvat med småprojekt här hemma. 

Önskar er en skön och fin tisdag!

7 kommentarer:

Meta sa...

Ohh vad vi längtar efter solen. Så härligt det ser ut på bilden med solen. Som tur är finns det massor av anat som kan glädjas bara man ser efter.Lärkkvistar måste jag leta efter när det blir uppehåll, Det duggar idag kände jag på vägen till butiken.
Önskar dig en bra tisdag
kram Meta

Mejrams! sa...

Jag önskar jag hade lärk som växte här i området men icke. Den är så fin att ta in tycker jag. Här är det locket på mest varje dag. Solen har verkligen varit en bristvara hittills i november. Önskar dig en fin kväll!

Monica sa...

Ja, även här var det länge sedan vi såg solen. Den gråaste november jag kan minnas, nästan...
Kram, Monica

G:a Affären sa...

Tänk så mycket solen gör, rena ljusterapin att se dina ljusa bilder från ditt fina kök. Men till helgen lovar de sol, äntligen!

Kramar /Cia

Solstrimmor sa...

Novembermörkret är trist och grått och nog längtar jag efter lite vit snö alltid! Men samtidigt är jag glad över att jag fortfarande kan cykla utan att vara rädd att slira omkull!

Lärkträdet som jag upptäckt i skogen har inga fina nåbara grenar längre så jag får nog lägga de planerna på hyllan. Så nu får de delvis ersättas av de välsignade tallkottarna! Min bästa vinterprydnad! Fast nog skulle jag önska mig några lärkslingor, hmm...

Ha en fin namnsdag, Elisabeth!
Kramar från Eva-Mari

Ann Kåge sa...

Så fint du gör i ditt kök. Inte så dumt att pyssla och göra det mysigt hemma så man glömmer det gråa vädret för en stund. Fantastiskt att du fortfarande har äpplen att plocka. Det var kul att ses i helgen!
Ha det så gott! Kram Ann

M/S Design sa...

Har akut solbrist!!!!
Fint med lärkkvistar.
Kram
Mariana