fredag 25 december 2015

Mitt i julen


Jag har just landat hemma igen, efter ett ljuvligt julfirande hos min kära kusin med familj!De hade en underbar julgran och hela deras hus var julstämning personifierad! Hon kan alltid få till det så vackert och stämningsfullt, min kära kusin. 
Efter klapputdelning bar det iväg till en grannfamilj, där det utbröt en rafflande julklappshazard! Otroligt trevligt! Dagarna efter jul känns alltid så avslappnat sköna, även om man har haft aldrig så trevligt! 
Idag tänker jag ägna mej åt en av mina fina julklappar: nobelpristagaren i litteratur - Svetlana Aleksijevitj bok "De sista vittnena"! Vilken önskebok jag fick! 
Jag ska också njuta av TV-programmen: Fröken Frimans krig, Downton Abbey och Stjärnorna på slottet! 

Jag tackar för alla rara julhälsningar och önskar er en GOD FORTSÄTTNING PÅ JULEN! 

10 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Jag skall också se dom programmen du räknar upp ;))...de är ju så bra och underhållande. Ser att gårdagen blev bra...hos oss var det väldigt lugnt...tycker nästan att juldagen och annandagen är minst lika bra som julafton ;))...man är kanske van att vara själv då, hihi....men det är skönt att bara vara...här väntar vi nu på stormen som skall komma...inte för att det är roligt precis, men det har börjat blåsa upp lite nu...hoppas den försvinner fort !!.....och snön, var är den ??
Ha nu en god fortsättning på julen ;))
Julekram bia

Min plats i solen sa...

God jul kära Lisa!♥ Härligt att höra att du har det riktigt gott och njuter av sköna juldagar. Här hemma kör vi traditionsenlig pyjamasdag idag och det är helt ljuvligt. :)

Ta hand om dig och god fortsättning!♥

Kram Lotta

john sa...

Happy Christmas Lisa !
Gail x

Monica sa...

Samma sak här - har just återvänt hem efter julfirandet! Har varit på Älgö hos yngsta dottern och hennes familj! Roligt, men också skönt att vara hemma! Ikväll ska vi på kalkon-middag hos äldsta dottern på Schaggarp - det är full rulle! Men i morgon ska vi bara vara hemma och ta det lugnt och njuta av samma tv-program som du!
God fortsättning, Lisa!
Kram, Monica

Snäckskalsdalen. sa...

Så fint hos din kusin! Ja, då. Men då säger jag som så, att det är i så fall något som ligger i släkten! Definitivt är det så! Ville bara säga det!
God fortsättning!
Och den här dagen, den är väl underbar, så stilla, jag älskar den och den kunde gärna få vara mycket, mycket längre......
Jag knackar mig fram på min nya dator, vi är inte vänner, inte det minsta, men förändringar är ju människans värsta fiende, och i det här fallet stämmer det verkligen.
Vi har varmt ute, fortfarande, vi har 30 m/s, regn, och i natt väcktes vi av det värsta åskovädret på länge, det var bara att kila upp och dra ur allt som är känsligt för åsknedslag och åskan slog faktiskt ner alldeles här intill.
Vilket julväder!!!!
Fast vi har gran och ljus och allt inne, så det känns så bra så!
Kramar
Agneta

Meta sa...

Det är ju det de övriga juldagarna är till för, att kolla in sina klappar, det hinns ju knappt med på julaftonen.
Härlig du haft så bra i Jul.
Nu får vi se fram mot att allt har vänt och det blir bara ljusare och finare hoppas jag i alla fall
God fortsättning
Kram Meta

M/S Design sa...

Önskar dej en fortsatt trevlig julhelg
Mariana

Erikslundsliv sa...

God fortsättning önskar jag dig! Det låter som du har en skön ledighet och att få koppla av med en bok och ha det skönt är ju underbart..
Jag slappar idag efter en trevlig kväll igår med våra goda vänner som var här på vår årliga juldagsgrillning. Trevligt och så gott med grillat efter all julmat!
Ha det fint i fortsättningen också!
Kram, Ann

Solstrimmor sa...

Vilken härlig jul du haft och har. Spännande att höra vad du tycker om julklappsboken, du berättar väl?

Igår var jag bortbjuden så Downton Abbey och Stjärnorna på slottet missade jag, så det får bli högtidsstunder idag. Min helg har också varit bra, trots saknaden av min Maja.

God fortsättning och tack för din omtanke.
Kramar från Eva-Mari

Hajan sa...

Om någon har det fint och rart, så är det väl Du lilla vän.
Du har så ombonat och gulligt.
Det är vackert med snön, men i min ålder hoppae man ju inte högt av glädje,. Ha, ha ja hoppas gör jag ju inte över huvud taget
det är 4 år sen jag hoppade.

Skämt åsido så är det. Det blev backert tillsammans rosor
och riset.