torsdag 13 februari 2020

Färg och tapeter

 Jag funderar och funderar, på färg och tapeter. Har börjat tröttna på alla vita väggar här hemma. En färg som tilltalat mej och som jag sett är denna (ovan) . Den drar åt det gröna och är såååå snygg! 


 Säkert skulle den passa fint på den jättelånga väggen bakom soffan! Den väggen som var mörkblå när jag flyttade in. Vad tror ni? En tapet i hallen, där väggen också är vit. Kanske den här lite sirliga gråa med vita blomslingor? 


 Kanske kan den matcha skänken, eller så målar jag om den också!


"Rosenvinge" heter tapeten som jag också funderat på bakom skänken. 
Såhär snurrar mina tankar just nu. Jag har ännu inte skridit till verket men funderar som sagt.

Strålande sol idag. Helt underbart februariväder och hade det varit snö hade jag nog blivit sådär skönt bländad, men jag nöjer mej verkligen med härliga solen.
Efter ett ganska tufft gympapass idag tar jag det lite lugnt och njuter av vädret. Hoppas att ni gör det också!

4 kommentarer:

Monica sa...

JA, tapeter skulle jag också vilja ha, men vi har vitmålad väv på väggarna, och den får man antingen försöka dra ner eller spackla hela väggen...
Den där grågröna färgen är jättefin och du har ju en så ljus lägenhet, att du kan ha en lite mörkare vägg!
Den grå tapeten med vita blomslingor är jättefin tycker jag; den andra är jag mera tveksam till, men det är ju min smak!
Men visst är det roligt att göra om lite! Det piggar verkligen upp! Nu blev jag också pigg på en förändring, hmmm, måste fundera lite...
Kram, Monica

Solstrimmor sa...

Åh så kul att fundera på färg och tapeter! Värre funderingar kan man minsann ha! Inspirationsbilderna du visar är så vackra och skulle passa hos dig. Tänk att våra vita väggar sakta men säkert håller på att förvandlas. Ser med spänning fram mot resultaten!

Hjärtekram idag från Eva-Mari

HWIT BLOGG sa...

Härligt med lite färg! Jag är så tråkig med det...allt är beige här hemma ha ha! Men lite blått smyger sig in mer o mer, lite ockragult. Spännande att se vad du hittar på Lisa :)
KRAM från Titti

Margareta sa...

Så spännande!Jättefina färger du visar.Den gröna är säkert passande.Det är roligt att ändra om lite. Ibland kan det vita säkert bytas ut mot nåt annat och bli än bättre. Fast man inte trodde det för ett antal år sen.
Idag blåser det och regnar hej vilt igen. Då kan det vara bra att ha nåt projekt att tänka på.
Ha det så bra!
Kram margareta