fredag 24 december 2021

JULAFTON


 Så blev det julafton och jag har nobbat två fina julträffar med mina kusiner - jag stannar hemma, mest med tanke på nya restriktioner, eftersom det skulle innebära tågåkning, som ju inte verkar vara någon hit i dessa tider.

Jag har en skön och lugn julafton och lite stök har jag gjort. Det finns både Jansson, sill och surkål - jag är mycket nöjd. Dessutom har vi lite snö, -10 och SOL!

GOD JUL!

4 kommentarer:

Monica sa...

Det låter som du har haft en riktigt avslappad och skön jul!
Klokt av dig att inte sätta dig på ett tåg i denna nya smittspridningstid! Man kan inte vara nog försiktig, även om man är vaccinerad.
God fortsättning på julen önskar jag dig!
Julkram, Monica

Solstrimmor sa...

Har hämtat mig från julaftonens bravader hos dotter Lisa. Trevligt, bullrigt och gott! Men att träffas så många är man inte van vid numera. Nåja, det var inget direkt kramkalas, alla håller sig på sin kant.
Nu pusslar jag och äter rester, lyssnar på alla konserter på tv och njuter. Och vädret kan vi inte klaga på!

Önskar dig fina dagar!
Kramar från Eva-Mari

Monica sa...

Det låter underbart, skönt och avslappat! Det kan man inte säga om vår jul, vi var ju så många. Det är jättekul, men man blir lite trött...
Idag kommer yngsta dottern med familj ner och ska äta middag här hos oss! Så mysigt att träffa dem och våra små barnbarn!
Ha en skön juldagskväll, kram, Monica

HWIT BLOGG sa...

Låter som din jul har varit fin Lisa! Trots allt i dessa tider...och ja, tåg är väl inte att tänka på just nu! Ännu en annorlunda jul men man börjar bli van...
Varm julkram från Titti