fredag 25 oktober 2024

Badrummet och lite höstlycka


Jag har visat glimtar av badrummet tidigare, när det precis blev klart i slutet av augusti. Nu har jag bott in mej och jag trivs med mitt enkla, men fräscha badrum.


 Så här såg det ut innan renoveringen. Här har jag pimpat med kakeldekor för att dölja de ljusblå kakelplattorna. Den ljusblå mattan gick inte att göra något åt och spegeln sitter för högt.


Nu är det helkaklat och jag har en grå badrumsmatta
och spegeln sitter i rätt höjd och exakt samma inredning i övrigt.


Här står jag i duschen och fotar. Till vänster om dörren en plåthylla med diverse prylar, samt ett högskåp som även döljer lite flera saker. Så mycket saker man har i ett badrum! 😏


Till höger om dörren ett litet "möblemang", exakt som tidigare alltså. Alltsammans är återanvänt sedan tidigare. Det är bara själva duschen som är ny och lamporna. Inget lyxigt badrum, men det är fräscht och fungerar och framför allt ingen fukt i väggarna. Så nöjd är jag och strömbrytaren är flyttad till rätt sida om dörren.


Tillbaka till torpet och alla äpplen igen. Det är ingen hejd på höstskörden här och nu är det vinteräpplenas tur. Otroligt goda och riktiga juläpplen -  röda och fasta och nu faller de i mängder! Varje dag är det en matta av äpplen  på marken.
 

Midsommarnävan har antagit höstfärger och lyckades överleva plommonträdets gren som föll rakt över.

Visst är det väl ovanligt varmt nu?! Nåja, det är bara att tacka och ta emot. Sköna dagar är det och jag fixar i torpträdgården och går i skogen och plockar ännu mera svamp, men nu har jag så fullt så igår fick grannarna min svampskörd. I helgen får vi "normaltid" igen och ännu mörkare kvällar. Ha en fin hösthelg!





Inga kommentarer: