fredag 31 augusti 2012

Halva dagen...

...har redan sprungit iväg...


Jag är helledig för första gången sedan i lördags och låter bara timmarna gå!
Ute regnar det och augustislutet dryper av vatten.

Den vackra blombuketten är från en helt annan augusti - från mitt arbete i Stockholm...
...en lite fuktig och varm sensommardag för ett par år sedan - vi kom tillbaks efter sommaren och möttes av prunkande blombuketter, sedan lokalerna varit uthyrda och vi tog tacksamt emot denna ljuvliga blomsterprakt medan vi planerade kommande arbetsuppgifter.

Denna lediga fredag har jag en lista på vad som ska göras - städningen ligger överst, så jag får ta tag i snabeldraken och röja runt här i huset. Kanske blir det lite bakning också....

Hur tillbringar ni er sista augustifredag?

Hur ni än gör, önskar jag er ett skönt veckoslut!

12 kommentarer:

Silversmed Linnéa Eriksdotter Ekencrona sa...

HEJ LISA!

Det bästa jag gjort med denna dag är att gå en promenad med hundarna. Den ena i sin vagn och den andra till fots. Brrr... kallt och ruggigt har det blivit i luften!

Det känns som sommaren inte ens dykt upp än och så tittar man besviket framåt i almanackan och inser att nu är det bara rusk och kyla i månader framåt..

Tror jag har lite sista-augusti-depression!

Ha en fin resterande dag!

MVH
Linnea

Huset bakom lindarna sa...

Hej! Brukar titta in till dej men nu bloggar jag själv så det blir under annat namn! Här är städningen klar denna regntunga fredag och nu ska vi iväg och inhandla mer medicin till vår fästingsjuka vovve. Titta gärna in till mej!

bakom berget sa...

Ja, det blir i alla fall en inomhusdag och kvällen likaså. Jag har fixat städningen. Brasan är tänd och nu väntar en skön fredagskväll.

En kram till Dig!
Åsa.

Härliga Livet sa...

Vilka underbar blommor.
Städade gjorde jag i går så nu ska jag bara mysa och dricka ngt gott.
Blir till att laga kvälls mat inne idag eftersom det regnar. Lite mysigt är det allt med regnet.
Ha nu en skön helg.
Kram Pernilla

Norr om Köpenhamn sa...

Skönt med en ledig fredag! Själv står jag ute i butiken idag :)

Hoppas att du får bakat nåt gott till helgen. Ska försöka hinna med o svänga ihop några äpplekakor till morgondagsens eventuella kunder :)
Ha en mysig helg!
Kram
Ulrika

Vårt röda hus sa...

Min städning gör jag i morgon för idag har det varit örebrodag med flera avklarade ärenden och så lunch på det stora möbelvaruhuset. Sen har jag bundit två renfanekransar... jättekul och lagom eftermiddagsknåp.

Jag kommer ihåg dom vackra kvarlämnade buketterna! Underbart komponerade! Och tänk att det är september i morgon. Vi får svälja och välkomna hösten och hoppas att den kommer med soliga och krispiga dagar!

Ha en skön fredagskväll i stugan!
Kram Eva-Mari

Snäckskalsdalen. sa...

Jag blir så deprimerad bara jag hör att det behöver städas, jag kan inte förlika mig med att man måste göra det.....tack och lov tycker min inneboende att det är roligt. Fattar inte hur vi kan ha nåt gemensamt när han tycker så.....

Vilken fantastisk bukett, det var rart att ni fick lov att ta dom med er då.

Jo, jag har arbetat lite på förmiddagen med papper och dokument och sånt där, sen började livet och jag gick med Leia och hittade lite kantareller.

Sedan tog jag min gamla mjölkhink och gick ut och plockade björnbär. Det finns gott om dom här i år.

Och nu stundar strax middag på verandan. Vi har ju ett så fint väder här idag, sol och varmt och himlen har den rätta klara och höga sensommarvarianten.

Agneta kram

Majberggrens's Värld sa...

Vilken ljuvlig bukett! Sen håller jag med dig när det gäller rödlök. Vi har en odlingslott och det är en fröjd för ögat när rödlöken är klar och ligger på tork. Färgen är fantastisk. //M

Ewa`s Galleri sa...

Fina blommor
Här har det varit fredagsmys
Ha en riktigt skön helg

Cajsas Faster sa...

Vackra blomster!
Hoppas solen skiner på dig resten av helgen!

Kram Marie

Monica sa...

Här har det inte blivit så mycket städning på sistone....vi håller ju på att renovera ett badrum och det sprider sig på något sätt till hela huset!
Men när badrummet är klart, då ska det städas!

En liten mellandag här, soldis och ganska varmt!
Ha en fin helg, kram, Monica

Fröken Grön sa...

Så underbart att få komma tillbaka till sin arbetsplats och mötas av de där vackra blommorna!
Augustis sista dag tillbringade jag dessvärre på jobbet, men septembers första dag var onekligen njutbar! Nu får vi hoppas att hela september blir så!
Söndagskram!
/Anna-Karin