tisdag 14 oktober 2014

Lukta gott


Häromdagen dök ett paket upp i brevlådan och jag tänkte direkt: "Vad har jag nu beställt?" Sen kom jag ju på vad det var - det var ju premien jag hade fått när jag beställt en ny tidskrift.

Jag blev ändå så jätteglad för det var så fint! 
En jätteläcker ask och produkterna var inte i miniformat, utan i normalstorlek och sååå vackra...

En doft från "den fina världen" kan det tyckas när man bor så här på landet. 
De doftade ljuvligt av granatäpple (?) , en fräsch doft och den fina asken är jättefin och den lilla ihoprullade frottéduken fick mej att tycka att någon hade känt lite omsorg...

Två sorters bodylotion, en duschcreme och så den lilla tvättlappen - så lyxigt!
Kanske är jag en lättlurad kund - i alla fall när det gäller dofter!


För något år sedan fick jag den vänstra flaskan som premium och jag föll direkt och har nu köpt en refill - den tvålen doftar sååå gott!

Visst är det härligt med lite väldoft nu när man börjar dra sej inom väggarna?
Har du någon favoritdoft?

En skön tisdag önskar jag er! (Här skiner solen)

13 kommentarer:

Mejrams! sa...

Litet vardagslyx är väl aldrig fel, framför allt nu i höstmörkret! Njut! Kram Merja

Hajan sa...

Så trevlig premie det var då,
underbart med härliga dofter.Gör de nytta också är det ju ännu bättre.
Här doftar det härligt också, städpatrullen har varit här på besök-
Så bra jag har det.

Annica sa...

Vilka fina dofta-gott-presenter!
Jag gillar också den franska tvålen i pumpflaskan. Den doftar härligt friskt, inte så sött men rysligt lyxigt och fint!
Kram
Annica

Snäckskalsdalen. sa...

Det var ovanligt fina premier/presenter eller vad det kallas! Och det är lika kul var gång man får ett sånt paket och ser att det är fint. Det här verkade ju ovanligt läckert! Och väldoft, det är jag väldigt, väldigt svag för! Jag tycker om doftljus och badskum som doftar och tvålar som luktar gott och nytvättat som luktar gott!
Jag tänder ofta doftljus och min favoritdoft, tja, amber har jag märkt att jag tycker om! Jag tror bara det är någon sammansättning, men den tilltalar mig och så har jag ju min doftrökelse från Japan, White Plum som bara får mig att må så bra! Tack och lov hade våra japanska vänner med sig en stor laddning när dom var här i försomras så jag jag klarar mig ett slag!
Agneta kram

Annika Christensen sa...

Det var väl en bra sak att få när beställer en ny tidning. Det är ju sådan man är så dålig på att köpa till själv.
Allt gott
Annika

Meta sa...

Det skulle vara rätt tråkigt om man inte skulle ha goda dofter runt omkring sig. Speciellt när det är grått och trist i tillvaron. Det ser väldigt fint ut det du fick
Ha en fin Tisdagskväll
Kram Meta

Anonym sa...

Det är härligt när det dyker upp oväntade saker i postlådan. Annars är det mest opersonlig reklam och det är nog lugnast att kärleksbreven har ebbat ut. :) Spontant svarar jag lavendel på din fråga. Jag gillar att det doftar fräscht. Samtidigt kan min näsa vara kräsen. Tisdagskram Bosse

Ann Kåge sa...

Visst är det kul att få extra gåvor vid prenumerationer. Man känner ju då att man kan slösa och riktigt unna sig av all det härliga. Mys och njut nu ordentligt!
Kram Ann

Monica sa...

Det var en ovanligt trevlig premie att få! "Normalt" brukar det ju vara väskor eller sjalar eller något annat, som man redan har tillräckligt av.
Själv använder jag sällan parfym, men den doft jag gillar bäst är nog mysk.
Ha det gott, kram, Monica

Solstrimmor sa...

Men så fina de ser ut och sen att doften är fin också är ju ett plus. Jag är så känslig för dofter, de flesta är fel för mig. Blev nog doftskadad i min ungdom när jag under några år jobbade i parfymeri. Just nu är det en lättare vaniljdoft på min badrumshylla.

Här är ytterligare en grådag men jag har roligheter framför mig så det gör inget!

Trevlig dag!
Kramar från Eva-Mari

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var en ovanligt fin premie, vilka fina flaskor. Det känns ju nästan som man får tidningarna gratis när det är så fina saker.
Kramar/AM

Unknown sa...

Hej! Vilken fin premie ! Vill bjuda in dig att delta i min utlottning av en Marschallhållare Rosett från Rosverkstan på min blogg. Tillverkar mina marschallhållare själv tillsammans med en smed. www.rosverkstan.blogspot.com
Ha en fin höst! / Anna

vitthusmedrosaknutar.blogspot.se sa...

Vad roligt att bli lite överraskad så där mitt i vardagen. Fina flaskor och burkar dessutom. Luktar säkert gott med- som du säger :)).

Kram Susanne