lördag 28 maj 2016

En vild lördag


En bild från den vilda delen i min torpträdgård!
Jag kan väl säja att större delen av trädgården nu känns ganska vild! Jösses, så allt har vuxit senaste veckan, med högsommarvärme först och sen 20 mm regn på det! 
Ni kan ju tänka er!
Jag sparar alltid en del av trädgården, där blommor och gräs får växa vilt. Här kommer blåklockor, smörblommor, prästkragar och lite annat smått och gott, och sånt gillas ju!

Idag är jag på väg till torpet för att fira min födelsedag som var i söndags. Det blir lite mingel med släkt och vänner och kaffe och tårta! Få se om jag hinner fota lite till nästa inlägg!

Håll tummarna så det inte blir regn!
Ha en skön lördag!

8 kommentarer:

Solstrimmor sa...

Så klokt att spara en del av trädgården för smådjuren att bo i! Det kommer hela trädgården till godo, bin och fjärilar och andra kryp får en skyddad lugn zon att utvecklas i.

Att fylla år i maj måste vara härligt... grattis! Hoppas du slipper regn på din födelsedag och får en ljuvlig dag!

Tack för dina fina och alltid så varma kommentarer som gör mig så glad!
Kramar från Eva-Mari

House and Garden by Bia sa...

Här går blomningen sakta tycker jag...men gräset växer som attan, haha...även ogräset...men till veckan kommer lite värme hit också och då kommer det nog att smälla till med blomningen...äppelträdet är inte färdigblommat hos mej...det har börjat nu och brukar bli så vackert, då ska jag sitta i växthuset och njuta av det ;))...idag ska jag börja lite lätt med att inreda...men det är ingen sol och värme direkt, men jag kan inte vänta...
Ha en fin helg !!
Kram

Monica sa...

Åh, vad din trädgård ser sommaridyllisk ut! Grattis i efterhand, jag missade ju helt din födelsedag! Jag vet ju, att både du och jag har förmånen att fylla år denna underbara årstid, när man kan ha kalas ute! Det blir så mycket lättsammare än på vintern!
Lyckliga ni, som fått regn efter den här högsommarvärmen! Vi har fortfarande inte fått en droppe och det spås inget regn heller. Så vi får fortsätta att vattna!
Lycka till med ditt kalas idag och njut av ditt vackra torp!
Försenad grattiskram, Monica

Hajan sa...

Kära nån här kommer en grattis hälsning i efterskott till Dig.
Du får ursäkta jag tycker om när det är lite vilt i trädgårdarna.
Det är nästan som alla vill synas på en gång. Det kom en tös från Hemtjänsten nyss, hon undrade om jag mådde bra. Det var några som klagat på att det blivit så kvavt, de var rädda för Åska.
Flickan talade om att det verkligen var kladdigt ute. Men jag har 17,3
utanför hos mig. Jag har haft min son och barnbarn här så jag har inget märkt. Fick en dubbeltrisslott det heter ju plötsligt händer det, men inte här i varje fall.Men vad gör väl det, tanken var ju god.
Nu skall jag ta mig en glass och njuta.Ha en bra söndag-

Loppisälskare sa...

Grattis så där i efterskott. Hoppas verkligen att vädret höll sig skapligt när du hade din fest. Här har det växlat hela tiden så jag har varit velig hela dagen och inte kunnat bestämma mig riktigt för vad jag skulle göra.
Tycker det ser underbart ut i trädgården på torpet. Tycker att det är så härligt när en trädgård är lite vildvuxen och naturnära.
Ha en fin söndag!
Kram / RosMarie

Meta sa...

Grattis då håller alla tumma jag kan. hoppas ni klarade regnet. Så härligt att ha plats för en vild del i sin trädgård. Här får det bli backarna utanför.
Ha nu en fin och bra födelsedags fest
kram Meta

MårsArt sa...

Ditt torp och trädgård är ju sinnebilden för hur ett svenskt sommartorp ska se ut! Tror också att ni hade tur med vädret under er fest. Här skiner solen så det får bli balkongen i eftermiddag.
Kram
Agneta

Eleonora sa...

Härligt att du har ett "vilt" ställe i trädgården.