fredag 6 juli 2018

Vid en vacker strand


 Den här utsikten vaknade jag till tidigt imorse! En helt sagolik morgon vid den vackra sjön hos en av mina kusiner.Igår invigde vi vår årliga kusin-tjejträff med både bubbel och babbel medan vågorna glittrade nedanför! Husets entré, som alltid smyckad och välkomnande! En ljuvlig utsikt att vila ögonen på, medan pratet och maten avnjöts.En härlig känsla både inne och ute...Härliga vyer genom stora fönster! 

Vi fick ett sagolikt väder såklart och värmen blev nästan lite väl tryckande på eftermiddagen. En helt otrolig sommardag, där vi som vanligt avhandlade både det ena och det andra, som sig bör.

Hemma igen och imorron är det finloppis på @violan9 Violas romantiska. Osäkert hur vädret blir, men jag hinner i alla fall vila ut hemma i lägenheten efter ett intensivt dygn!

Ha en härlig helg!

3 kommentarer:

Monica sa...

Bubbel och babbel - bättre kan det inte bli! Jo, den utsikten gör det förstås ännu bättre - helt ljuvligt ställe!
Den ligger tydligen i släkten, den där förmågan att smycka sin entré, så att den ser så inbjudande ut! Det är jag såå dålig på! Rabatter klarar jag men krukor och pynt - icke.
Kul att ni genomför den där kusinträffen varje år, då blir det av. Vi har lite "reunion" med våra gamla sommarvänner varje midsommarafton och sen träffas vi "tjejer" en gång varje sommar. Viktigt att hålla fast vid!
Ha en skön helg i den otroliga värmen!
Sommarkram, Monica

Solstrimmor sa...

Vilken härlig kusinträff... kul med årlig tradition. Och i helt rätt miljö också! Kan tro att du behöver vila ut...

Ha det roligt hos Viola också, säker gör du fynd?

Önskar dig en vilsam lördagsväll.
Kramar från Eva-Mari

Anna R-G sa...

Som alltid, vackra bilder av vårt pardis❤️Så kul att se det genom någon annans ögon��
Älskar våra årliga träffar och ser nu fram mot ny tradition- vinterträff hos Maud������
/KRAM