söndag 20 januari 2019

I januarisolen

 
 Det är en strålande söndag och precis i dagarna har solen äntligen orkat ta sej in i min lägenhet.  Här syns även narcisserna som bara växer och växer, men vägrar slå ut!

 
Det känns alltid lite högtidligt med solen, eftersom den inte har tittat in sedan i början av november.

 
 Den får lysa lite på julrosorna, som börjar gå mot sitt slut.

 
Även på tulpanerna, som även denna gång säkert inte slår ut, utan  torkar ihop. Härligt ändå med en färgklick i blåbärsriset.

En vacker söndag och skogspromenaden är avverkad och söndagslugnet sprider sej. Jag klarade halkan utan att trilla omkull, men man får verkligen se upp!

Önskar er en skön fortsättning på söndagen och en fin start på veckan imorgon.

2 kommentarer:

Monica sa...

Det är ett så fint vårtecken att solen når in i din lägenhet; det är något som är ett så tydligt tecken på att det har vänt och går mot ljusare tider! Härligt!
Sol och fint här idag också, men vi körde ut till döttrarna på Schaggarp, så det blev ingen promenad...
Ha det så gott, kram, Monica

Solstrimmor sa...

Så skönt att solen äntligen är på din sida! Våren är i sikte! Jag är så bortskämd som alltid har den med mig, på sommaren oftast alltför mycket! Men jag är tacksam, är i så behov av ljuset. Att inte solen når in hela året hos dig måste vara enda nackdelen i din trivsamma lägenhet?

Du går väl inte på hala skogsvägar utan dobbar under skorna? Numera har jag mina på hela vintern. Inte snyggt men jag sväljer fåfängan och travar på utan att halka!

Ha fina dagar i solen min vän
Kramar från Eva-Mari