måndag 16 december 2019

Mitt i julstressen


Julstressen börjar krypa på  och det är redan måndag och en dryg vecka innan jul. Något vidare pynt blir det inte här, annat än det jag redan visat. 


Vi har passerat Lucia och min loppiskrona var tänd som vanligt. Det var stämningsfullt med Lucior både på nätet och TV:n. 
Jag både njöt och förfasades - yrkesskadad som jag är.


Igår blev det inte så mycket adventsfirande, utan snarare en heldagsrepetition med min kör. Jag hann i alla fall tända ett ljus och kunde konstatera att SOLEN sken, just denna söndag! Det är så ovanligt numera. Otroligt vackert och skönt var det. 

Mycket ska hinnas med denna vecka: jag måste städa, förbereda en bjudning på fredag, onsdag - repetition, torsdag konsert. Allt måste förberedas idag och i morgon, sedan är jag helt koncentrerad på julkonserten.  
Själva julen blir rena avkopplingen! 

Hoppas att ni inte stressar som jag, utan har en fin och härlig decembervecka! 

2 kommentarer:

Monica sa...

Oj, oj, det var inte lite du har på ditt Schema den här veckan! Att det alltid ska köra ihop sig till jul! Fast här är det mesta klart, men det är mycket planerande för att få det att gå smidigt när man blir så många som vi blir i jul!
Igår hade vi storm, hagel, spöregn och ÅSKA här, inte något julväder precis! Men jag är glad, så länge det inte är halt på vägarna.
Håller tummarna för att allt går bra för dig i veckan och konserten blir en succé, det är jag säker på!
Kram till dig!
Monica

Solstrimmor sa...

åH, DU HAR MYCKET FRAMFÖR DIG. hOPPAS ALLT FLYTER PÅ UTAN MANKEMANG. (Nu har Iris tassat på caps lock igen! Hon trängs alltid med mig framför tangentbordet på morgonen). Jag har det lugnt nu, så konstigt, tomt... men skönt också. Nu har jag tid att tänka på annat än Harriet och Olle!

Önskar dig lycka till med konserten och alla andra åtaganden.

Kramar från Eva-Mari och Iris, kurr, kurr.