måndag 9 november 2020

Det var då


Förra året så här dags var det glöggmingel och lite julstämning hos Romantiska ting. 2015 bakade jag fröknäcke så här års inför kommande gästabud, som man ju inte kan ha längre.2018 var det tät dimma och gråtjockt, typiskt novemberväder, som det har varit även idag....Här har jag radat upp alla mina mässingsljusstakar när jag bodde i Sthlm. Det var innan jag målade en del av dem svarta...


 Här har jag börjat tänka lite advent redan i november 2017. Granen som jag haft i flera år har numera lagt av, den började vissna när jag planterade om den. Men minnet lever kvar. 

Roligt ibland att se tillbaka på åren som gått - vad man gjorde och hur man hade det. Aldrig kunde man väl ana att vi skulle ha det som vi har det idag. Jisses, vilket elände detta är. Nu gäller det att hålla sej undan mera än nånsin. 

Vi får hoppas på en bättre värld nu när rysarvalet är avklarat också. 

Sköt om er och håll avstånd!

2 kommentarer:

Monica sa...

Vilken rolig idé, att titta tillbaka på samma tid under gångna år! Det här året blir inte likt något annat år, - det vet vi säkert i alla fall!
Just nu sprida ju detta virus mer än någonsin! Våra barnbarn, som går i gymnasiet har nu börjat med varannan vecka i skolan och varannan hemma. I våras var de ju hemma de sista månaderna före sommarlovet.
Men nu kommer ju lovande nyheter om att ett vaccin är på väg!
Vi får hålla ut i vår isolering och hoppas!
Skönt att det amerikanska valet gick bra i alla fall. Nu får vi se vad "den gode" Trump hittar på innan han avgår...
Må så gott, allt har en ände, även denna pandemi!
Stor kram, Monica

HWIT BLOGG sa...

Vilken härlig kavalkad av bilder Lisa! Ja tänk hur detta år blev...inte det roligaste om man säger så! Nåja, vi får hålla oss hemma och göra det bästa av allt :)
KRAM från Titti