onsdag 26 augusti 2015

Vardag igen...


Efter regnet igår kväll känns det plötsligt som mera vardag än tidigare.
Luften blev lite rensad, efter den kvalmiga värmen som varit och idag känns det lite lättare att andas. 
Bilden ovan från mitt vardagsrum och jag börjar tänka lite inredningstankar inför hösten och de mörkare kvällarna. Nya kuddar, och ett nytt sofföverdrag finns i planerna...

Har ni några inredningsplaner inför hösten?


I övrigt består min vardag i planerande för mina båda körer, som ju startat, trädgårdsarbete på torpet och mera hemmafix. 
Här behöver verkligen städas efter sommaren, då jag mest varit på torpet. 

Ha en skön och fin onsdag!

8 kommentarer:

Meta sa...

Städa törs jag inte tänka på vi har säkert heltäckningsmatta hemma i lägenheten. Konstigt fast vi inte är där så blir det sååå dammigt. Ja ja bara att bita ihop och ta itu med det.Jodå det finns en massa idéer i mitt huvud om hemmavid, få se vad det blir av det.
Ha det så gott och lycka till med dina körer.
Kram Meta

Solstrimmor sa...

Jag gillar vardagen efter sommarledigheten! Allt går sin gilla gång, skolan börjar, lugnet återinfinner sig. Nu har jag ju ständig ledighet men ändå känns det fridfullt är det är som vanligt!
Visst blir man sugen att fixa lite inför hösten. Nytt gardintyg till köket ligger till sig i ett skåp och en lampa ska hängas upp i mörkaste vardagsrumshörnet, har äntligen fått lite fler krokar borrade i mina betongtak! Kuddar har jag sett som nog skulle passa, men jag väntar en stund med det. Ingen julbrådska som mitt ex alltid sa!

Ha det fint själv bland körförberedelse och trädgårdsarbete!
Kramar från Eva-Mari

Fröken Grön sa...

Jag håller med om att det genast blev mer höstigt när regnet kom. Imorse när jag åkte till jobbet var det bara 9 grader ute, och det var faktiskt riktigt skönt. Fast till helgen hoppas jag att vädret klarnar upp igen, för jag har fortfarande några målarprojekt ute som jag vill hinna slutföra innan det blir höst på riktigt.

Må så gott!

Hajan sa...

nej jag får skriva en annan dag när jag själv bestämmer,
nu har jag åkt ur, kommer senare

Monica sa...

Ja, visst är det lite skönt att allt är som vanligt igen, efter sommaren! Det verkar de flesta tycka, även dom som jobbar! Och här, där många har sommarstugor eller bara är tillfälliga badgäster, så blir det stor skillnad. Lugnet infinner sig.
Svar på din fråga om vår hibiskus: Nej, den tas inte in över vintern, den har stått ute i jorden ca 15 år nu och det går bra!
Ha det så skönt, kram, Monica

Mejrams! sa...

Nä, här går hjärnan bara på i trädgårdsspåret. Ytterligare gräsmatta har grävts upp och jag planerar för fullt hur det ska fyllas. Inredning brukar inte börja pocka på först i oktober, november. Ha en fin kväll! Kram Merja

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ja nu är hösten nära, jag går ju
efter almanackan. Och då kommer
tankarna på just nya kuddar och lite
sånt, här kommer det bli mycket grått
och lite brunt...
Kramar/AM

Seawashed sa...

Lovely hone.