onsdag 16 mars 2016

Äntligen...


 Ja, äntligen har en vägg blivit gråmålad, och det blev sovrumsväggen...


 ...som var skrikvit och lång! (bilden ovan). En vägg som egentligen inte går att göra något med, eftersom passagen framför väggen är ganska trång. Motstående vägg har ju dessutom en fondtapet i grått och vitt, som syns i spegeln här på bilden. Jag nöjd och rummet känns mera ombonat och skönt.Visar andra vändan på körsbärskvistarna som just slagit ut igen.
Det tog bara en vecka! 

Bilderna är hämtade från instagram, eftersom jag inte kan ladda ner mina bilder från minneskortet på kameran. Det händer absolut ingenting när jag stoppar in kortet!!!

Detta är en av krångelgrejerna med det nya Windows 10 som jag just laddat ner. Filer och bildhantering är jätteknepigt. Svårt att hitta grejorna och allt verkar så ologiskt, jämfört med tidigare.
Himla retfullt är det och jag sliter mitt hår!!! 
Satt hela dagen igår och försökte få ordning på mina filer - alla körlåtar som jag arrangerat - de låg lite här och där och INTE i den mapp jag hade tidigare! Morrrrr!!!

Just nu lättade den täta dimman och solen lyser för fullt! Underbart!
Ha en skön onsdag!

8 kommentarer:

Monica sa...

Snyggt med den gråa väggen!Det ger ett lugnare, mer ombonat intryck än en vit vägg och det är ju bra i ett sovrum!
Jag har hört fler, som klagar på det nya Windows 10-systemet! Varför ändra på något som fungerar bra, frågar jag alltid! Avskyr när det ändras och bara blir krångligare.
Själv har jag en Mac, så det är inte likadant, men det ändras där också...
Hoppas att du får ordning på det!
Härlig, solig dag här idag, men en förkylning hindrar för mycket utomhusvistelse!
Vårkram, Monica

Meta sa...

Vad snyggt det blev. Jag gillar också grått, har det med åldern att göra tro. Hihi. Det finns ju sån mängd med grå färger så det är inte lätt att välja.
Den du valt gillar jag. Ja du det var lite så mina vänner sa också om 10an.
Ha det gott och hoppas du hittar allt.
Kram Meta

Loppisälskare sa...

Grått är en underbar färg att ha på väggar. Det har blivit så här både i kök, hall, sovrum och även källaren numera. Behagligt och lätt att tillföra andra färger. Nu går jag omkring med några färgprover och klurar på att måla om i TV-rummet. Har tänkt mig en fondtapet och resten målat och då i en gråturkos nyans. Tapeten får väl styra men grått med aningens turkos känns rätt.
Så skönt att ha det gjort nu och att resultatet blev så bra.
Ja äntligen kan vi njuta av lite sol, inte en dag för tidigt.
Ha det fint!
Kram / RosMarie

Erikslundsliv sa...

Kul med en ny väggfärg i sovrummet! Det ser fint ut!
Datakrångel kan man ju bli galen av, det är det värsta när det krånglar. Windows 10 är ju lite annorlunda så man får lära om det mesta. Min dator var superseg fast jag hade uppgraderat till Windows 10. Vi rebootade den, startade om allt från början och då blev den lite piggare tack och lov.
Ha en fin kväll!
Kram, Ann

Solstrimmor sa...

Så det var där det blev målat! Det är lustigt vad vi är föränderliga... först vill vi bara ha det vitt så vi kan andas, och när vi äntligen har det så börjar vi måla i andra nyanser så det blir mer ombonat! Tack och lov att vi får bestämma själv. Och jag håller med dig, i sovrummet behöver vi ha det mer omfamnande.

Din stackare som har det trassligt med nya programmet! Så frustrerande! Kan riktigt se hur det snurrar i huvudet av allt det nya! Det gör mig än mer beslutsam att behålla det gamla. Hoppas verkligen du hittar alla mappar och att du hittar nyckeln till bildöverföringen.

Önskar dig en lugn kväll!
Kramar från Eva-Mari

HWIT BLOGG sa...

Jättefint! Nu blev jag sugen på att måla lite...
Ja du jag har hört så mycket negativt om windows 10 så jag laddar inte ner det, orkar inte mer krångel med program och datorn! Hoppas det löser sig för dig...
Ha en glad och solig dag!
Kram Titti

an angel at my table sa...

Härliga vår bilder!! Värsta jag vet är data krångel man fattar inget!!! Allt gott Mari

House and Garden by Bia sa...

Blev hur bra som helst ;)...du vet ju kanske att jag älskar grått, hihi...
Vi hade mulet i morse men nu skiner solen, men det blåser som attan, men då blåser snön bort ;))...men mer är på väg tyvärr...
Ha en fin kväll!
Kramis