tisdag 22 mars 2016

Blågröna drömmar


Ljuvligt blåa violer hittade jag på vårmarknaden i lördags! Så vårvackert det är med blått! Hoppas bara att de klarar kylan på balkongen!


På marknaden hittade jag också detta fat av keramikern Ann Kåge. Jag kunde bara inte motstå detta fina! Vaktelägg, fejkägg och plockad fjäder från torpet...


Jag är nog inte ensam om att drömma vårdrömmar just nu, när temperaturen inte överstigen tre plusgrader och det är lite grådaskigt och småregnigt!
Min egengjorda drömfångare fick flytta till den nymålade gråa väggen, kanske gör den större nytta där...?

Jag drömmer vidare om vårvärme och sol  och önskar er en fin fortsättning på påskveckan!

7 kommentarer:

Meta sa...

Ja men visst vem gör inte det. Vi har visserligen 10 grader men solen har svårt att visa sig mellan molnen. Så söt den lilla violen är, jag är tokgalen i alla de vackra som finns. Svårt att gå förbi om jag hittar någon ny färg och det gör man ju nästan jämt. Undrar hur måna färger det finns???.
Ha det fortsatt gott i vecka
Kram Meta.

Snäckskalsdalen. sa...

Blått är ju min färg i alla lägen så jag håller verkligen med dig om den fina lilla pensén! Jag vet inte vad det är med blått, det är himmel och hav och frihet tror jag.....
Våren, ja, den kan få dröja lite till, så jag blir bättre i axeln, men samtidigt väntar jag på den där dagen då man känner, att yessss, nu ÄR det vår, för då blir det så härligt och det torkar upp ute och man kan greja lite. Nu bara det är. Ja, ja, man rår inte på det. Man får blogga lite och hitta på lite roliga saker.
Ann Kåge, det är väl hon som du har flera alster av? Hon gör så otroligt vackra saker, det har jag sett hos dig (eller är det annan bloggare också kanske, ibland snurrar det runt i mitt lilla huvud).
Kramar

Monica sa...

Ja visst är det fint med blå blommor, så fräscht!
Jag tror säkert att dina små violer klarar sig på balkongen, de är ju lite skyddade där om temperaturen skulle krypa under nollan. Det gör den fortfarande på nätterna här ibland, ni vill jag ha lite värme!!!
Idag har vi storhandlat inför påsken, för att undvika trängseln på skärtorsdagen!
Ha en fortsatt fin vecka, kram, Monica

Erikslundsliv sa...

Vilken underbar drömfångare du gjort! Den är jättefin och så speciell för dig när du gjort den själv. Den fungerar säkert ännu bättre då...
Fatet är så vackert med fjäder och ägg, så påskigt och fint.
Violer är så fint på våren, här får det vänta till efter påsk med penseé och viol-köp. Då ska jag välja någon fin färg, precis som du har gjort!
Ha det fint!
Kram, Ann

Gail sa...

Beautiful blue flowers Lisa ...Happy Springtime !
Gail x

Eleonora sa...

Å vad jag älskar din drömfångare!! Fin där på den nymålade väggen tycker jag. Och fatet av Ann Kåge är ju jättevackert. Passar bra med vakteläggen därpå.

Att du redan vågat ta ut blommor på balkongen, men jag förstår dig. Man är ju sååå sugen på att göra fint där ute nu. Själv väntar jag nog några veckor till.

Bara vädret blir varmare kommer du väl att vara nästan varje dag på landet. Där har du det ju också så mysigt.

Hoppas din påsk blir fin o go´´ med många kramar.
En får du här från
Eleonora

Solstrimmor sa...

Precis rätt färg på penséerna! Underbara små vårglädjor!

Redan nu vill jag önska dig en skön påsk och hoppas att några solstrålar kommer att lysa på dig!

Kramar från Eva-Mari