måndag 27 juni 2016

Sommaren fortsätter i nya former


Vilken fantastisk midsommar det blev på alla sätt! Det är nog den varmaste midsommar som jag kan minnas! 
Nu tar sommaren nya tag och övergår i högsommar. Pionerna är nästan utblommade, och jätteblöta, men nu kommer rosorna.


Denna bild tog jag före midsommar, men nu ligger de ner efter regnet natten till midsommarafton...! Det märks redan att det skira från före midsommar börjar anta nya former.


Flädern fortsätter att blomma och fläderblomssaften blev klar lagom till midsommar. Vilken härlig sommarsmak detta är.

Den åskiga luften verkar ha försvunnit och idag är det mera normal temperatur - skönt, tycker jag!

Efter en fantastisk midsommar hos min kusin i Sörmland, är jag hemma igen, och det känns alltid lika gott att komma hem, hur trevligt man än har haft. Det blev inte några midsommarbilder, men desto fler härliga upplevelser.

Tusen TACK för alla midsommarhälsningar!

Lite svårt är det plötsligt att kommentera hos er. Det dyker upp ett rött kryss till höger där en massa popup-fönster finns, jag fattar bara inte vad som hänt!!! Ja, det är långa rader av popuppfönster som bloggen hindrar, men de ligger ändå där och gör att jag inte kan kommentera!

En skön fortsättning på sommaren önskar jag er, och jag njuter av alla era härliga sommarbilder!

9 kommentarer:

Hajan sa...

Det är nog inte bara du som har svårt att kommentera. Det år dåligt
över lag med kommentarer.
Jag sa till min dotter att de tycker nog inte om vad jag skriver
eller de kanske har semester.
Då sade jag de har väl alltid semester då en del.
>Jaa jag skriver ändå, för det är det enda som jag har att göra,
så bliver det när man är gammal.
Underbara bilder som vanligt, tusen tack.

Solstrimmor sa...

Ja, jag minns inte heller senast det var en sån härlig midsommarhelg! Att kunna sitta ute hela kvällen utan kofta!! Idag är det mer en normal sommardag, solen son nyss sken har gömt sig bakom molnen och det blåser friskt. Promenad i stället för cykeltur i motvind... det ska va gött att leva...

Härligt med egen flädersaft kan jag tro! Ingen egen saft här, har ju ingen fläder i min närhet, men det gör inget, jag tycker jag saftat färdigt i min dar:)

Har inga problem med att kommentera. Däremot har jag inte läst några bloggar förrän nu men det verkar funka för mig. Du kanske ska starta om? Äsch, hoppas det löser sig!

Ha en fin måndag!
Kramar från Eva-Mari

Monica sa...

Ja, jag säger detsamma: Jag kan inte minnas en så varm midsommar! Nästan tropiskt klimat med dagstemperaturer på över 30 grader och åska och slagregn på nätterna...Totalt fick vi ca 80 mm regn under midsommarhelgen! Men bara på nätterna!
Nu verkar det ha blivit mera "normalt" väder och det gillas av mig också!

Tråkigt att du har besvär att kommentera, jag får en massa reklam mellan mina inlägg...Suck. Det är inte lätt här i datavärlden!
Hoppas att du får ordning på det!
Sommarkram, Monica

Eleonora sa...

En underbar midsommar har du haft - det är inte allom förunnat. Jag fick bra väder framemot eftermiddagen och kvällen var kanonfin. M.dagen var varm - nästan kvalmig - men satt nästan hela dagen på balkongen och skrev.

Nu när min Kaprifol blommat klart och bara fäller blad, så blev den nedklippt igår och idag har dammsugaren och trasan fått göra sitt där ute. Nu är det fint och gott igen och jag har pysslat med blommorna. Ännu fattas mig en Klematis och jag hoppas dottern har tid att köra mig till trädgårdsmästaren snart så att jag får plantera snarast.

Ha det gott på ditt härliga torp och
kram från
Eleonora

Meta sa...

Jag har inte än haft svårt. men det kommer säkert.Ja du det är trist när det regnar så blommorna blir fula men vi behöver ju vattnet så det får väl gå för denna gången. Här har mina rosor åxå börjat blomma det är så fint och jag blir glad av att se det.Har inte gjort saft av fläder i år har kvar i frysen, det är bra för alla år har inte jag lust att göra den. Det fick bli syrensaft iår.
Ha nu en bra vecka
Kram Meta

Erikslundsliv sa...

Borta bra, men hemma bäst!
Sommaren fortsätter ju nu med en mer mättad grönska och det skira är förbi. Vackert det med!
Inga problem att kommentera för mig än så länge, mer än att tiden tryter så jag inte riktigt hinner med. Det verkar vara så lite här och där i bloggarna nu. Kommentarerna är färre!
Ha det gott i sommargrönskan!
Kram, Ann

House and Garden by Bia sa...

Jag ser ju att sommaren har kommit lite längre i blomningen hos er ;))
Pionerna på torpet blommar sent....och den där spirean har inte börjat blomma hos mej ännu...men jag har mitt kvar då, hihi...
Ha nu en fortsatt fin vecka !!
Kramis bia

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka fantastiska bilder du har i både detta inlägg och de tidigare som jag missat. En underbar tid nu med alla fina blommor och blommande buskar och du har så mycket fint!
Härligt också med trevlig midsommar! Och varm och fin! En riktig värmebölja har jag förstått, det var ovanligt varmt där vi var i Norge också, vi satt på fjälltopparna och solade och det var riktigt, riktigt varmt och gott!
Rött kryss, hmmmm......kan det ha något med säkerhetsnivån i inställningarna i din dator.....fråga mig nu inte hur man justerar det, men när jag köpte ny dator vid juletid hade jag för låg säkerhetsnivå så jag fick in all möjlig skit (ursäkta) i datorn. Att jag vet det beror på att jag fick tag på Telias support, Telia Premium Support, som hjälpte mig med detta! Så har man Telia kan man ringa dom, med egen tillåtelse går dom in i datorn och ser allt som finns och fixar till det man har problem med. Det kostar 19 kr/minut, men det kan aldrig blir mer än 599 kr! Dom var helt suveräna och det var värt varenda krona! Rekommenderas! Om man har Telia vill säga. Har man något annat bolag har dom säkert samma tjänst!
Bara ett litet tips!
Kramar

john sa...

We have had a fantastic summer but now it rains very heavy ....the soil will be glad for a while !
Gail x