fredag 1 juni 2018

Blommigt och festligtTulpanerna är nu ett minne blott i min trädgård. De har snabbt avlösts av andra blommor...


Här är ett annat minne från min trädgårdsfest som jag hade i lördags där vi var 30 personer på min torpgård. Så många vackra blombuketter jag fick! 


Ett sagolikt väder med lånat partytält från grannen! (Jag tycker ju inte om att lägga ut människor på bild här, men jag ville ändå att ni skulle få se hur vi hade det).
En fantastisk dag blev det! Solen sken, syrénerna blommade och fåglarna sjöng! En ljuvigare fest kan man inte ha på mitt älskade torp! Släkt och vänner var samlade! 


Här gör jag ett undantag och visar mej och en av gästerna som underhöll med lite dragspel. Mycket uppskattat!

Det är första JUNI och jag har nu hämtat mej efter förra veckans födelsedagsfirande och har fortsatt att bo på torpet! Korta besök i lägenheten blir det, som just nu vid datorn.
Vilken underbar tid vi har haft! Blomningen går i rapidfart, man hinner knappt med. Snart blommar även potatisen och allt annat gror supersnabbt! Det enda som fattas nu är REGN! Trädgården skriker verkligen efter vatten. 

Fortsatt sköna dagar önskar jag er!

4 kommentarer:

Monica sa...

Vilka härliga bilder från din födelsedagsfest i din underbara torpträdgård! Ja, tält är jättebra, ger en ombonad känsla, skyddar både mot sol, regn och blåst och ändå sitter man ute!
Så roligt att se hur ni hade det, jag kan riktigt höra sorlet av alla röster, höra skratten...
Här har det inte regnar på en månad nu. Senaste gången det regnade var 1:e maj!
Vi vattnar, men det blir ju aldrig detsamma!
Men jag har redan badat flera gånger, i fjor sommar badade jag EN gång!
Ha en fin helg, kram, Monica

HWIT BLOGG sa...

Nu är det bara att hänga på och njuta av varenda soliga dag! Ett stort grattis också :)
Kram från Titti

Solstrimmor sa...

Vilken härlig födelsedagsfest du haft! Så viktigt att få bli födelsedagsflicka för en dag! Ett fint minne att ta fram såna dar man behöver påminnas om roligheter med familj och vänner.
Ja värmen är allt bedövande och ovan för oss nordbor. Det känns som en lång semestervistelse på Kreta! Hoppas verkligen att det blir vanlig sommarvärme snart, lite längtar jag... Hittade min fläkt till slut och somnade skönt i den svala brisen men måste stänga av den mitt i natten för att jag frös!

Önskar dig en skön söndag i skuggan!
Kramar från Eva-Mari

Annica sa...

Vilken härlig födelsedagsfest! Underbarare väder kunde det ju inte vara. Mera sommarfester borde man ha, älskart! 🌸🌸 Ha en fortsatt fin vecka!
Kram Annica