fredag 10 maj 2019

En blommande fredag

 
En vacker blomsterkvast står på min köksbänk idag, det är blommorna som jag fick igår, efter min konsert. Jag blir alltid så glad när jag får blommor.

 
 Jag fick en bukett till - PIONER, från en av damerna som just nu har paus från kören, men som var publik på vår konsert. Tänka sej - pioner! Åh, så ljuvligt att få. Jag ordnade dem i en bukett med mina egna tulpaner och lite äppelkvistar.

 
Det blev en helt fantastisk konsert med härlig körmusik och några allsånger där publiken sjöng så det dånade. Dånade gjorde också applåderna. Vi var i en ny stor lokal som ligger mycket centralt och många hade hittat dit.
Det blev en fin "stund på jorden", som ju var vårt tema och alla verkade mycket nöjda och glada och många vände hem med de pelargoner som vår scengrupp dekorerat scenen med. På det viset fick vi en blommande scen.

Känner mej ganska mör idag, för det kostar alltid på, även om man inte känner det just när allting sker. Det krävs en enorm laddning att leda en tvåtimmarskonsert, med allt vad det innebär...känner jag idag!

Jag njuter av alla blommande träd runtomkring mej och all skön grönska, men värmen verkar ännu inte hittat hit och det känns inte riktigt som den årstid vi befinner oss i.  Kanske blir det gräsklippning och lite sådd i helgen - vädret bestämmer!

Önskar er en skön fredag och helg!


5 kommentarer:

Monica sa...

Ber att få gratulera till ännu en fin konsert, som jag förstår att det var! Så synd att vi inte bor lite närmare varandra, då hade jag så gärna kommit och lyssnat! Kanske t.o.m. bett att få vara med i kören, jag älskar att sjunga!
Lite mulet i morse, men nu skiner solen och jag kom just in efter lite trädgårdsarbete - det känns i ryggen!
Önskar dig ett trevligt veckoslut med lagom mycket jobb i trädgården!
Kramar, Monica

Solstrimmor sa...

Du är så väl värd de fina buketterna, till och med från publiken! Ingen, som inte håller på med arr, förstår vilket gigantiskt förarbete du lägger ner, för två timmar är ett långt framträdande!

Njut nu av helgen och av buketterna!
Kramar från Eva-Mari, som ska på trädgårdsmässa i Tällberg idag!

Alicia sa...

LINDAS FLORES EMPIEZA LA PRIMAVERA...
SALUDITOS

HWIT BLOGG sa...

Åhhh så kul att allt gick bra! Klart du är värd både en bukett och lite vila nu...
Njut av söndagen!
Kram från Titti

Annica sa...

Gratulerar till en lyckat konsert! Kan tro att det var riktigt underbart både för medverkande och publiken. Och blommorna är ju bara helt ljuvliga!

Önskar dej en fin start på nya veckan!
Annica