fredag 28 januari 2022

Tröst i Januari


Körsbärskvistarna har slagit ut efter någon vecka!Lite oskarpa bilder, men ändå! Visst är det väl ändå en tröst så här i slutet på Januari att få se lite vårblommor.Blåbärskvistarna slår snart ut......och solen har hittat in i mitt kök - äntligen!Idag gick jag förbi grannens lilla rabatt och visst är snödropparna på gång!


 Ett härligt "skogsbad" fick jag  mej idag när solen till slut visade sej. 

När det är långt till våren får man väl fejka den lite inomhus och sedan njuta av skogen och solen. Det räcker ganska långt ändå.

Ha en härlig, sista januarihelg!

5 kommentarer:

Hélène sa...

Hello Lisa,

What a good idea to bring spring at home ! Very surprising to see how quickly the cherry tree flowers have opened. They are a feast for the eyes.
I must do the same thing with the forsythia !

Have a beautiful weekend. Stay warm and keep safe.

Helene

Monica sa...

Härliga bilder på den annalkande våren! Verkligen upplyftande för humöret! Vi har haft en solig, fin dag, men det blåser fortfarande jättemycket, så det känns kallare än det är. Roligt att se att snödropparna slagit ut hos er också!
Ha en mysig fredagskväll, kramar, Monica

Mia Coman sa...

Draga Lisa,
Minunate semne ale primaverii ai surprins... in ianuarie, o luna de iarna!
Imi place mult.
Cele mai calde salutari,
Mia

Solstrimmor sa...

Här finns inte ett enda vårtecken så långt ögat ser. Idag regnar det och hela dagen har varit grå och sur. Snön håller på att försvinna och det är så trist att jag inte varit ute med min fot på hela dagen.
Önskar jag hade dina körsbärskvistar!

Men snart så!
Kramar från Eva-Mari

HWIT BLOGG sa...

Efter storm kom snö. Öland ligger inbäddat i något vitt och kallt...fruset. Lite kvistar ska jag nog ta in, se om jag kan skynda på våren lite :)
Kram från Titti