tisdag 20 december 2011

Tisdagsljus

Lite ljusare idag med puderlagret av snö, samt solen som nästan orkar upp över molnkanten...

I mitt sovrum nyss lyser fortfarande ljusslingan och julrosen fick jag av reportageteamet som var här i torsdags. (Nu ser jag att skötselråden syns där i krukan....hm)
Äntligen har jag ett sovrum som inte är belamrat med bokhyllor och arbetshörna som ständigt sväller över! Så skönt det är!

Vilken fin och ljus dag det verkar bli. Det är väl imorron som det vänder?


TACKAR för alla rara kommentarer och positiva tankar ni ger mej!
Många tycker att det ser ut som om jag bott här länge - att jag hunnit få så fint på kort tid...!
Så glad jag blir för det, men ni ska veta att det som drivit mej är att jag faktiskt bott i kartonger sedan i mars och haft en så stark längtan efter att äntligen få lite ordning på mitt hem och att få det vackert!

Jag har nästan inte gjort annat än packat upp och fixat iordning här, förutom en vecka med den roliga teatergruppen i mitten av november.

Något större julstök blir det inte här och jag märker att många av er också gärna tar det lite lugnt!
Ha en fin tisdag!

16 kommentarer:

Mejrams! sa...

Det ska bli så spännande och se reportaget och du måste komma ihåg och påminna oss. Idag har jag ett litet inlägg som du har inspirerat mig till./Kram Merja

Eriksdotter Silversmide sa...

Ja, du har verkligen ett vackert hem nu, även om jag älskade torpet också... och din lägenhet! Du har sånt estetiskt sinne och det är en inspiration varje gång man tittar in här och ser allt fint du gör!
Ha en fantastiskt fin jul!
MVH
Linnea Eriksdotter
Silversmeden i Kilsbergen

Vintage House sa...

Hej
Härlig bild och här snöar det vilket gör att det känns lite ljusare..
Förstår att du har längtat efter att komma i ordning, vi lever fortfarande i ett kaos pga köksrenovering men men en dag blir det nog klart....
ha en mysig dag
kram
sandra

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Vackra och inspirerande bilder som alltid !
Ser så fridfullt ut !
Här är mörkt idag med , fick lite hopp med ett pudersnötäcke igår som förstås smälte bort fortare än en avlöning :-(

Kraam/Lotta

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå Lisa, bara så vackert!! Du har verkligen fått så fint på kort tid och ett julreportage redan var inte illa, men det förstår jag att de ville komma och göra, ditt hus är bara så fint!!! Så spännade, då ser vi fram emot nästa jul, vilken tidning kommer det i , vet du? Så snyggt på vedspisen!!! Ha en bra vecka i pulversnön!!! Mari.

Monica sa...

Här har det inte kommit någon snö än, men idag skiner en blek vintersol, så det är ljust och fint i alla fall! (Jag är ju glad, så länge jag slipper snön...)
Vintersolståndet är på torsdag, så sen vänder det och det känns härligt!
Må så gott, kram, Monica

The Secret Garden sa...

Här tas det också lugnt inför julen....men inte nu i morse!!
En hermelin och en mus i sovrummet!!!! Helgalet!

Tinas bo sa...

Sååå vacker bild!!
Du har det sååå fint hos dig!!

ha en fin julvecka
Kramis Tina

Eleonora sa...

Jag tillhör dom som ska ta det litet lugnt. Men pyttelite ska jag fixa här hemma. Julaftonen tillbringas hos dottern med familj och till dem har jag med mig några flaskor vin. Hon ordnar och fixar med all julmaten, så jag behöver ju inte. Istället har dom önskat sig att få Lasagne på Ann.dag Jul, då det är min tid att bjuda på middag.

Har varit mitt i smeten på Drottninggatan 2 dar i rad och det är hemskt! Det kryllar av folk och man vill bara komma fort hem. Ja du vet ju hur det är.
Sköt om dig och stor kram

Solstrimmor sa...

Det ser verkligen ut som om du har bott in dej riktigt. Alla bitar har verkligen fallit på plats! Du bor i ett riktigt lisahus:)

Jag tar det lungt och har gjort klart allt som behövs för vårt julfirande. Förutom sillinläggningarna som ska göras i morgon. Vi har knytkalas så alla bidrar med sitt!

Hoppas din kväll blir fortsatt "rolig"!
Julkram Eva-Mari

Norr om Köpenhamn sa...

Att bo bland pappkartonger är inget skoj och stressad blir man. Så jag förstår att du har packat upp i en faslig vänster ;o) Och resultatet...ja, det får inte bara du njuta av, även vi och det är härligt. Tack för dina alltid så inspirerande inlägg och bilder :o)
Önskar dig en riktigt God Jul och Gott Nytt År! Hoppas att du får mycket mys och en vit jul...
Varm kram
Ulrika

Kamomilla sa...

Du har det så fint och jag är bara sååå avsi på din pudersnö...

Felix sa...

Så julfint du har! Alltid så vackert och inspirerande - och ny fin header! Nu är alla juldukar på och julblommorna pyntade med mossa, så nu är det bara lite julpynt som fattas och några julklappar som ska slås in...

Önskar dig en God Jul!
Elisabet

Vardaxlyx sa...

Så fint du har det och sååå fina bilder du bjuder oss på =9
Massa kramar till dig!

Livsnjutaren sa...

Ja så fint du har det. Tycker det är finast att inte "överpynta". Mycket vackrare om man ser alla detaljer än att det bara flyter ihop i ett enda juligt stök.
Misstänker dock att vi syskon får varsin kartong med typ 100 tomtar i varje ,då mor inte har plats för dom rackarna. Vart dom ska stå nästa år är en gåta;)Kram/Fia.

Viola sa...

Mysigt....:) här har man varit uppe med tuppen, mörten Malte väckt mig 5.30 blir nog rea även på honom, tack för dom fina blommorna, dom står här på spishyllan i allrummet och sprider en underbar doft, ha en fin dag, kram