onsdag 24 juli 2019

Sommarfrukost

 
 Så härligt, lyxigt med frukost på sommaren!

 
 Vilken lyx att kunna välja färska bär, från trädgården eller butiken!
Jag köper jordgubbar, hallon (mina gav ingenting i år), plockar blåbär i skogen, samt en banan för lite extra sötma. Mixar ner det i naturell yoghurt, samt sparar några hela bär för toppingen.

 
 Sen bryter jag ner några valnötter ovanpå allt det goda! Vissa dagar blir det bara en skål av detta och inget mera, men ibland blir det även surdegssmörgås, samt ett ägg.

 
Jag står mej länge på en sån frukost och kanske blir det smultronfika framåt eftermiddagen...

De talar om supervärmen som ska komma och jag tror nästan den redan kommit. Med förra sommarens hetta i minnet, hoppas jag på att det inte blir lika varmt, och inte så långvarigt.

Ha sköna dagar och drick mycket vatten!

4 kommentarer:

Solstrimmor sa...

Wow, vilken gofrukost! Som du äter jag rejäl frukost, ibland blir dock filen utbytt mot blodgrape, en annan av alla mina svagheter.

Ja, nu sätter vi på fläkten och, som du säger, dricker mycket vatten. Idag blir det melon/fetasallad med oliver till lunch här.

Ta hand om dig i värmen.
Kramar från Eva-Mari

Monica sa...

Den ser verkligen läcker ut, din frukost! Själv är jag dålig på att äta frukost, det blir oftast bara en ostmacka; är inte hungrig på morgonen. Men på kvällen...
Ja, idag har det varit onödigt varmt här nere också! Men den här värmeböljan skulle inte bli så långvarig enligt SMHI. Hoppas innerligt att dom har rätt!
Ha det gott, kramar, Monica

Annica sa...

Härlig frukost med färska bär! Jag ska minsann ta mej ut och riva av lite blåbär till frullen imorgon bitti. Tänk att jag har ju bara några kliv ut i skogen och har inte plockat ett endaste blåbär än... imorgon ska det ske! :)

kram
Annica

HWIT BLOGG sa...

Mumsigt och frukosten är viktig! Dagens bästa mål :)
Ha en skön o solig lördag nu...
Sommarkram från Titti