torsdag 26 mars 2020

En dag med karantängänget


En helt underbar dag har vi haft idag, karantängänget (teatergänget) och jag.
Jag har nog aldrig sett så mycket vårlök!  Stora mattor på vägen mot havsviken... Vi följde en väg mot viken och vi höll avstånd!  Njutningen var total och luften var varm och det blåste inte! 


 Vi följde en liten å som mynnade ut i havsviken...


...som vi nådde till slut och bara njöt av stillheten, vårvärmen och varandras sällskap. Fåglarna sjöng och vi såg både fjärilar och humlor.

Vi hade fått lite abstinens av att inte få träffa folk. Vi tog oss alla med egen bil till en gammal kyrkoruin, fikade och promenerade.
Jag skäms nästan över att ha det så bra just nu, när jag vet att så många lider och har det jobbigt!  Att bo på landet dessa tider och att det är VÅR dessutom, är helt underbart! 

Precis som så många andra är jag ju mycket ensam och pysslar med mitt. Jag har ju min trädgård och jag följer utvecklingen av detta hemska så gott det går, men ibland måste man bara ta en paus och fånga våren, och få känna liiiite gemenskap också. Så berikande det var.
Hoppas att ni alla har det bra och att ni är friska!

4 kommentarer:

Monica sa...

Vilka underbara bilder från er promenad idag! Lustigt att man ska behöva hålla avstånd från varandra, men så är det ju nu! Vi får, som sagt, vara glada att vi har en fin natur att promenera i och havet är ju alltid vackert!
Och visst är det trevligt att träffa vänner, även om man håller avstånd!
Ha en skön kväll, kram, Monica

Solstrimmor sa...

Så himla härligt! Det kan säkert hela gänget leva på ett bra tag. Jag är så avis, men inte missunnsam, på dig som har ditt härliga torp... måste vara en Lisa för själen denna tid. Men jag klagar inte, jag har det också bra, speciellt en sån här dag... tack så jättemycket för grattiset! Och vet du? Jag har putsat ett fönster till idag!

Ta hand om dig och må gott.
Kramar från Eva-Mari

Annica sa...

Vilket trevligt sätt att träffas och umgås i dessa tider. Ljuvliga bilder!
Jag är också väldigt glad över att bo på landet och att ha en trädgård att pyssla i. Men det kan känna lite ensamt ibland, trots att jag är på jobbet fyra dagar i veckan.. Så imorgon ska jag också ha en utomhusträff med familjen! :)

Stor KRAM och trevlig helg!
/Annica

HWIT BLOGG sa...

Ha nu några härliga vårdagar...jag håller mig för mig själv här också, bäst så.
Tills detta elände är över.
Varm kram från Titti