onsdag 31 mars 2021

Sista mars


Det är sista mars och påskveckan har börjat. Mina narcisser har slagit ut lagom till denna vecka. De har stått ute sedan början av mars. Blommorna har klarat både kyla och snöbyar, och de verkar klara det mesta. 


Penséerna vid entrén är utplanterade och lyser vårblått emot mej.  Härliga tulpaner som slagit ut och några påskägg. Ja, detta får väl bli mitt påskpynt i år. Lite god mat i kylen och kanske  något godis, sen får påsken komma.

Igår hade vi sommar här - hela +18 grader var det! Annat är det idag med regn och rusk och några få plusgrader - precis som det brukar vara. 

Vi håller ut och håller i fortsättningsvis denna påsk också!

En fin och glad påsk önskar jag alla som tittar in här!

6 kommentarer:

Solstrimmor sa...

Så fint du pyntat vid entrén, roligt att kunna göra fint utanför sin dörr. Gulliga och ljuvliga penséer i den fina väggampeln! Har inte kommit mig för att inhandla några uteblommor alls än. Påsken är ju så tidig i år och just nu är det 5 minusgrader här.

Jag önskar dig en Glad Påsk! Hoppas solen skiner över oss någon av påskdagarna.

Kramar från Eva-Mari

Monica sa...

Åh, så fint du har med vårblommor ute på balkong och vid entrén! Vi har inte vågat oss till plantskolan än, så vi får nöja oss med de blommor, som finns i rabatterna!
Dina penséer har en alldeles underbar färg, ska leta efter sådana när vi vågar oss ut!
För övrigt blir det en lugn påsk, som vi firar här hemma själva!
En riktigt GLAD PÅSK önskar jag dig!
Påsk-kram, Monica

Fröken Grön sa...

Underbara vårblommor!
Glad påsk önskar jag dig!

Bettys beundran sa...

Så många vackra blommor du har. Jag tittar också på Trädgårdstider och Karl Fredrik på Österlen. Det är roligt att titta på så duktiga och kunniga personer som delar med sig av sin kunskap. Ha det fint i påsk

HWIT BLOGG sa...

Ja här är det sköna dagar och frostiga nätter. Men så är ju april! Vackra bilder du bjuder på och ha nu en fortsatt skön o lugn påskhelg...
KRAM från Titti

Bettys beundran sa...

Narsiccer (stavas de så???) är en så fin blomma. Jag har dem inte i min lilla trädgård men det får bli till nästa vår. Nu väntar jag på att till alla tulpanblad ska det komma minst en blomma. Har lagt ut blodmjöl och ännu har inga rådjur varit här. I vintras åt de upp bladen på murgrönan som jag trodde var giftig och andra gärna växter som nu försöker hämta sig. Det är en ständig kamp.