fredag 20 november 2015

Vitt och vackert


Vita julrosor - vad kan väl vara vackrare?
Det var vad jag fick igår av min ena kör...En hel korg med fin mossa, amaryllis och glöggflaskan, som var nedstucken, har jag bytt ut mot en hyacint.
Vi hade lite avslutningsfest igår, det var sista övningen för i år. I söndags hade vi ju vår stora konsert och imorgon sjunger vi slutligen på ett äldreboende här i byn.


Snart är det nog vitt och vackert utomhus också, för idag kommer inte termometern upp till nollan. Det är fortfarande någon minusgrad och nu dröjer det nog inte länge förrän vi har snön här...

En solig och kall fredag är det idag och jag önskar er en härlig fredag och helg!

12 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Hihi, jag köpte en julros igår...dom är lite känsliga för värme så man får ha den svalt till...men vart i huset är det svalt, haha...i matkällaren, hihi...men den är fin så länge den varar ;))...så snällt av dina kör medlemmar att köpa dej en korg med "gosaker"...musik är såå inspirerande och härligt...själv älskar jag att höra på musik av alla de slag ;))...min svägerska ville ha med mej i hennes kör en gång i tiden...men då var jag så blyg, hihi...så det blev ingenting med det...
Ha en toppenfin helg nu...här skiner solen och det är minusgrader men ingen snö...ännu...
Kram

MårsArt sa...

En så´n vacker blomkorg du fick. Julrosor är så vackra, men jag vågar mig inte riktigt på dem. Har fått för mig att de är svåra att få att överleva. De kan väl inte riktigt vara i klass med cyklamen. De ligger ner efter en dag hemma hos mig...så de köper jag INTE!
Här närmar vi oss nollan på termometern. Tror att de ska bli några minusgrader i helgen. Vinterdäcken är på.
Ha en skön helg!
Kram
Agneta

Solstrimmor sa...

Så roligt att få så fina presenter från din kör, säkert välförtjänt. Julrosor är en längta som jag numer får skippa, alldeles för giftig för Maja, även om hon inte är någon växttuggare. Men jag chansar inte!

Här kom det lite snö igår, bara såpass att det blev vitt på marken, men redan idag är det mesta borta. Men några minus har vi och det blåser is...

Ha en skön helg och en trivsam stund på äldreboendet.
Kramar från Eva-Mari som blir barnbarnsinvaderad... igen!

Mejrams! sa...

Så fin korg du fick. Nu blev jag sugen både på hyacinter och pynt! Önskar dig fin fredag! Kram Merja

Monica sa...

Jag håller med - en vit julros är underbart vacker! Jag har ju en som blommar i trädgården; undras hur det går med den nu när det blir kallare?
Ja, året börjar lida mot sitt slut, det är avslutningar lite här och där och julbord äts redan för fullt!
Snart dags att göra en summering av året här i bloggen...
Önskar dig en riktigt fin helg!
Kram, Monica

Loppisälskare sa...

Så vackra blommor! Dessa är du med all säkerhet värd så njut av dem och de varma tankar som finns i dem. Sånt behöver vi att värma oss med i den tid som är kall på så många sätt.
Ha en fin helg!
Kram / RosMarie

Min soltrappa sa...

Julrosor, kör och vänner är fina inslag i ett mörkt november, liksom det var fint att göra "bekantskap" med din blogg - inspirerande!
Fortsatt trevlig helg!
/Mia

Margareta sa...

Vilken vacker blomsterkorg.Julrosor är så underbara. Alla dessa vinterblommor är något som lyfter den gråaste vardag.
Vi har inte någon snö,men det är vinter. Idag nordanvind och minusgrader. Nu har vinterjackan kommit fram.Jag kan inte riktigt fatta att det är advent nästa helg.
Ha det gott!
Kram Margareta

Snäckskalsdalen. sa...

Hej! Så mycket fint du visar, inläggen bakåt också, och jag ser dig på Instagram också, jag har ett konto, men är inte aktiv. Ännu!!! Så fina bilder med dom vita blommorna.
Tänk, har ni haft avslutning med kören nu? Skall ni inte sjunga mer julsånger framöver? Körsång är så vackert, jag älskar det!
Ja, kallt är det och friskt och härligt i luften och rimfrost har vi, men ingen snö ännu, tänk om det ville komma snö, så glad jag skulle bli. Men då vill jag gärna att den skall ligga kvar! Snösörja à la Göteborg är jag inget vidare glad över, det har jag slaskat mig igenom ett helt liv känns det som.
Då är det bättre med landet!
Agneta kramar

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fin adventsgrupp du fick. Ikväll
kan du njuta av stjärnor som lyser
och varm glögg.
Mysig kväll och kramar/AM

Erikslundsliv sa...

Så fin korg du fick! Imorgon ska jag plocka mossa och göra något arrangemang jag också. Är så sugen på att adventspynta lite nu.
Ha det fint!
Kram, Ann

Meta sa...

Vita julrosor det är nog blomman nummer ett i jul hos många
Ha det gott
Kram Meta